Marketing Stiri

O nouă structură și identitate de brand pentru Ogilvy

8 iun. 2018 2 min

O nouă structură și identitate de brand pentru Ogilvy

Reading Time: 2 minute

La 70 de ani după ce David Ogilvy a pus bazele organizației cu același nume, Ogilvy a anunțat o nouă structură organizațională și o nouă identitate de brand. Astfel, Ogilvy aduce împreună, sub un singur brand integrat, cele trei entități distincte:  OgilvyOne, Ogilvy & Mather Advertising și Ogilvy Public Relations, alături de celelalte sub-branduri și specializări, distincte până acum. Toate acestea vor funcționa de acum sub aceeași identitate vizuală, aceeași poziționare și aceeași abordare integrată a serviciilor.

“A fost o călătorie de 18 luni pentru brandul Ogilvy și cea mai mare transformare din istoria agenției noastre”, a declarat John Seifert, CEO, Ogilvy Grup Worldwide.

“Experiența ultimilor ani, în lucrul cu clienții din România, ne-a condus, în mod intuitiv, spre un mod de lucru integrat și ne-a antrenat în spiritul acestui nou capitol. Noua structură organizațională oferă oportunități deosebite fiecărui membru al echipei locale și pune în centrul a tot ceea ce facem clienții și nevoile lor, care sunt în continuă schimbare”, spune Manuela Necula, CEO Ogilvy Romania și CEO Hogarth România, în contextul anunțului făcut de compania mamă.

Ogilvy este, în prezent, o rețea creativă integrată, una dintre cele mai premiate agenții din lume, care construiește și pune în valoare branduri din liga primelor 500 de companii, la nivel mondial. Ogilvy este parte din grupul WPP, cel mai mare grup de comunicare la nivel internațional.

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence și servicii de strategie digitală. Portofoliul de clienţi cuprinde companii pentru care Ogilvy România dezvoltă campanii de comunicare, atât la nivel internaţional, cât şi la nivel local – Philips, Heineken (Strongbow, Ciuc Premium, Cidru Mândru, Blind Pig, Old Mout, Stassen), ETI Gida, Lenovo, Dr. Oetker, Kimberly Clark, IBM, Piraeus Bank, Mega Image, Montefarmaco, Sanofi, Leroy Merlin şi alte companii de renume. Mai multe pe Facebook. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: