Companii Lifestyle Stiri

Primul hotel MGallery se deschide în Chișinău, Republica Moldova

21 oct. 2020 2 min

Primul hotel MGallery se deschide în Chișinău, Republica Moldova

Reading Time: 2 minute

Grupul Accor a semnat un acord de franciză cu compania Dalomites pentru rebrandingul hotelului BERD’S Chișinău, care devine astfel hotel MGallery. Hotelul cu 33 de camere îi va întâmpina pe primii oaspeți până la sfârșitul acestui an.

Cu multiple inaugurări în România și Bulgaria, Accor își extinde puternic operațiunile în sud-estul Europei. Grupul francez a semnat recent un acord pentru primul hotel din rețeaua sa, în Republica Moldova.

Primul hotel marca Accor din țară va oferi oaspeților săi 33 de camere și apartamente de lux, un uimitor restaurant italian, care va servi cocktailuri sub semnătura MGallery, un Art Lounge, în care vor fi expuse piese de artă cu semnificație națională ale artiștilor locali, o experiență SPA unică, prin intermediul facilităților premium și o sală de fitness complet echipată.

„Extinderea ofertei noastre în Balcani a fost un succes, ceea ce oferă investitorilor mai multă încredere de a se alătura familiei Accor. Republica Moldova este o bijuterie ascunsă, plină de oportunități care vor îmbogăți experiența fiecărui oaspete ce alege această destinație. De aceea, suntem bucuroși să introducem mărcile Accor pe piața locală a ospitalității, odată cu primul hotel MGallery deschis la Chișinău”, spune Catalina Toma, Director Dezvoltare pentru România-Bulgaria-Republica Cehă și Moldova al Accor.

Conceptul hotelului BERD’S a fost realizat de arhitectul italian Luca Scacchetti, ca o simbioză între patrimoniul cultural moldovenesc și confortul atemporal al designului modern. Motivele naționale și lucrările de artă artizanală sunt îmbinate cu pricepere cu cele mai noi soluții de design și tehnologie de ultimă generație, care, împreună cu servicii pline de considerație, creează o experiență unică.

MGallery Hotel Collection cuprinde hoteluri de tip boutique, fiecare cu un design original propriu și povești unice. Fiecare destinație oferă o experiență excepțională, inspirată de esența locală și creează Momente Memorabile ce se transformă în amintiri pe viață.

În prezent, MGallery cuprinde peste 100 de hoteluri tip boutique, care permit oaspeților să descopere peste 30 de destinații din întreaga lume. Hotelurile MGallery din Europa de Est sunt situate în orașe precum Praga, Budapesta, Cracovia, Wroclaw, Odessa și, în curând, în Chișinău.

Amplasate în centrul orașelor, de-a lungul malului mării, în mijlocul naturii sau în locuri cu peisaje extraordinare, hotelurile din MGallery Collection invită fiecare oaspete să exploreze lumea în toată frumusețea ei.

Investitorul și proprietarul noului hotel MGallery din Moldova este compania Dalomites, care face parte din grupul de companii deținute de Dorian și Lucia Berdos, ce are investiții și în industria farmaceutică, fiind proprietarii lanțului de farmacii Felicia din Moldova. Dalomites a fost fondată în 2007, în scopul desfășurării de activități hoteliere.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate, ce oferă experiențe unice și semnificative în 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări. Cu un portofoliu de mărci de neegalat, ce variază de la lux până la segmentul economy, Accor oferă expertiză în domeniul ospitalității de peste 50 de ani. Accor este profund dedicat creării de valori durabile și joacă un rol activ în a susține planeta și comunitatea prin intermediul programului său Planet 21 – Acting Here și fondului Accor Solidarity, care oferă grupurilor defavorizate acces la un loc de muncă prin formare profesională.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: