Marketing Stiri

Oana Bulexa, MSLGROUP The Practice, în juriul Eurobest 20171 min

30/10/2017 1 min read

Oana Bulexa, MSLGROUP The Practice, în juriul Eurobest 20171 min

Reading Time: 1 minut

Oana Bulexa, Managing Director al MSLGROUP The Practice, face parte din juriul Eurobest 2017, la secțiunea PR. Este pentru a doua oară când Oana Bulexa se numără printre jurații Eurobest, prima dată fiind selectată în juriul competiției în urmă cu 4 ani, la ediția 2013. 

Cu o experiență de peste 15 ani în jurnalism și comunicare, Oana a servit în calitate de jurat în numeroase competiții locale și internaționale (Romanian PR Award, ADC*RO Awards, Stevie ® Awards, Eurobest, EMEA Sabre Awards). Are, la rândul său, în palmares peste 50 de premii, în competiții precum Cannes Lions, Global Sabre Awards, IPRA Golden World Awards, EMEA Sabre Awards, Romanian PR Award, Internetics sau ADC*RO Awards.

MSLGROUP The Practice este cea mai premiată agenție de PR din România, cu peste 250 de premii și nominalizări obținute pentru mai bine de 100 de campanii de comunicare, realizate pentru companii din domenii foarte variate (IT&C, consumer electronics, food & drinks, banking si servicii financiare, auto, pharma, entertainment, retail, imobiliare, ONG etc.). Parte din cel mai mare grup de comunicare din România – Publicis One, este Agenția de PR a Anului 2016 în România, fiind singura agenție din România laureată de patru ori cu acest titlu (2009, 2012, 2015, 2016).

Festivalul Eurobest este cea mai importantă competiție europeană de creativitate.

Ediția 2017 va avea loc la Londra, în perioada 28-30 noiembrie. Un total de 106 jurați și președinți de juriu vor evalua anul acesta lucrări înscrise în 21 de categorii. Juriul de PR numără 7 experți de profil.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE