BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Volumul tranzacțiilor prin TransferGo, la nivel record în aprilie

14 mai 2020 < 1 min

Volumul tranzacțiilor prin TransferGo, la nivel record în aprilie

Reading Time: < 1 minut

Serviciul de transfer de bani online TransferGo a înregistrat în luna aprilie cel mai mare număr de activări direct din aplicație, atât în sistemul de operare Android, cât și în IOS (Apple) de la înființare până în prezent. Gradul de utilizare a aplicației a fost de peste 60%.

În România, aplicația este folosită în proporție de peste 80%, în special pe coridorul Marea Britanie – România, iar în țările nordice, transferurile s-au dublat în primele patru luni față de aceeași perioadă a anului trecut.

Creșterea  volumelor de tranzacții este cu 50% mai mare ca în aceeași perioadă a anului trecut la nivel general de business pentru Romania. Volumele pentru toate  coridoarele către România cresc considerabil și acest lucru este vizibil și în evoluția celorlalte coridoare către celelalte țări cu migrație importantă: Ukraina, Turcia.

În 2019, la nivel global, TransferGo a înregistrat transferuri de 1 miliard de lire (circa 1,2 miliarde euro) și dublarea numărului de clienți, până la 1,8 milioane. Peste jumătate de milion de  transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2019, 80 % prin intermediul aplicației mobile.

La nivel global, compania operează în 55 de țări. Piața globală a remitențelor a depășit 500 de miliarde de euro in 2018, potrivit Băncii Mondiale. TransferGo este activ pe piața din România din iunie 2015. 

Foto: © Adrian825 | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: