Management Stiri

Optimism pe piata de training

5 aug. 2015 2 min

Optimism pe piata de training

Reading Time: 2 minute

Cifra de afaceri a Ascendis a inregistrat o crestere cu 15% in primul semestru al anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cele mai mari cresteri fiind inregistrate de divizia de training si teambuilding a grupului

Lansarea unor noi produse, extinderea pe noi piete, imbunatatirea strategiei de marketing si recrutarea de noi consultanti au fost principalii factori care au contribuit la cresterea vanzarilor companiei in primul semestru al acestui an.

“In primele sase luni ale acestui an, consultantii Ascendis au livrat 1.264 de zile de training cu 20% mai mult ca in 2014. Pe fondul cresterii economice, companiile investesc din ce in ce mai mult in instruirea angajatilor. In plus, cresterea numarului de produse din portofoliu si recrutarea unor consultanti cu competente noi au ajutat la consolidarea businessului si la cresterea numarului de programe de training pe care suntem specializati”, spune Andrei Gosu, Director General al Ascendis.

Printre produsele noi lansate anul acesta de furnizorul de programe de training si de teambuilding se numara o serie de programe de training pe teme actuale cum ar fi cele de marketing digital, coaching si mentoring, consumer experience si comunicare interculturala. O alta preocupare a acestui an a fost dezvoltarea de programe de invatare accelerata – business simulations. Si divizia de cursuri de limbi straine a grupului a inregistrat o crestere in prima jumatate a acestui an. Astfel, specialistii Eucom – parte a grupului Ascendis – au derulat peste 8.000 de sedinte de formare si au evaluat peste 650 de persoane pentru competente de limba straina in engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, olandeza, sau turca.

“Ne asteptam ca aceasta tendinta de crestere a investitiilor in dezvoltarea angajatilor sa continue si in a doua parte a anului si deja exista semnale in acest sens. Estimam ca cifra de afaceri a grupului Ascendis va depasi 5 milioane de euro pana la finalul anului”, adauga directorul general al Ascendis.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: