Business Stiri Tech

Orange lansează în România primul abonament exclusiv digital

26 mart. 2020 < 1 min

Orange lansează în România primul abonament exclusiv digital

Reading Time: < 1 minut

Orange România lansează abonamentul Yoxo, o premieră pe piaţa din România, fiind primul abonament exclusiv digital, administrat prin intermediul unei aplicaţii mobile dezvoltată pentru Android şi iOS. De la crearea contului, la achiziţia de extra date şi opţiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicaţiei, eliminând astfel nevoia de a merge fizic într-un magazin.

Cu noul tip de abonament, clienţii pot adăuga resurse suplimentare atunci când este nevoie, iar plata acestora se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie. La finalul lunii, pentru datele neconsumate aceştia primesc bani înapoi, fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, în cazul în care se doreşte renunţarea la abonament.

De asemenea, Yoxo este primul abonament Orange fără perioadă minimă contractuală ce le oferă clienţilor posibilitatea de a renunţa la acest serviciu chiar şi înainte de încheierea primelor 30 de zile.

Pentru început, Yoxo by Orange se adresează clienţilor care au cartelă Orange PrePay sau un abonament a cărui perioadă contractuală a încetat şi doresc să beneficieze de un abonament digital şi flexibil. Acesta include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate alături de pachete de date mobile ce pornesc de la 20GB până la 140GB.

Yoxo este un abonament complet configurabil, cu minute, SMS-uri şi date mobile incluse. La acesta, pot fi adăugate în funcţie de nevoile fiecărui client, opţiuni cu extra date mobile sau roaming SEE. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: