Stiri Tech

Huawei lansează periuța de dinți Lebooo Smart Sonic pe piața din România

29 mart. 2021 2 min

Huawei lansează periuța de dinți Lebooo Smart Sonic pe piața din România

Reading Time: 2 minute

Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea periuței de dinți electrice Lebooo Smart Sonic în România, dezvoltată de HUAWEI HiLink în parteneriat cu Lebooo Electronic Technology.

Periuța folosește tehnologii IoT și big data, permițându-i utilizatorului să controleze precis, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, curățarea întregii suprafețe a danturii, cât și intensitatea folosită.

Prețul recomandat de vânzare al periuței este de 399 lei și este disponibilă în rețelele partenerilor Huawei.

Noua periuță electrică poate fi încărcată rapid, wireless, și are o baterie de 2500 mAh, care îi asigură o autonomie de aproximativ 3 luni în condiții de utilizare normală cu două periaje zilnice.

Lebooo Smart Sonic 2

Prin intermediul aplicației HUAWEI AI Life, periuța ghidează și supraveghează spălarea zilnică a dinților, ajută la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților și conține 36 de moduri de curățare.

„Prin lansarea periuței de dinți electrice Lebooo Smart Sonic în România, adăugăm o nouă piesă în ecosistemul Huawei. Prin intermediul interfeței HiLink, care a stat și la baza dezvoltării acestei periuțe, ne dorim să conectăm cât mai multe produse pentru o gestionare personalizată, dar și eficientă a stilului de viață propriu fiecăruia.”, declară Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

Experiență smart pentru perierea dinților

Periuța folosește interfața HUAWEI HiLink pentru conectarea prin bluetooth la HUAWEI AI Life APP, care oferă feedback în timp real privind perierea dinților și planuri personalizate de curățare care răspund științific diferitelor cerințe și oferă o experiență inteligentă de periere a dinților.

Smart Internet HUAWEI AI Life APP vizualizează, pe smartphone sau tabletă, 6 zone și 16 suprafețe din cavitatea bucală, efectuează monitorizare în timp real și corectează gesturile de periere, ajutând la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților.

Sistemul de punctare inteligent realizează un raport de date privind perierea dinților în timp real, în vreme ce 60 de elemente de date stocate offline și actualizate în buclă îi ajută pe utilizatori să înțeleagă starea cavității bucale. În plus, monitorizarea presiunii surprinde orice duritate neobișnuită, pentru a evita deteriorarea smalțului dentar și a gingiei. 

Noua periuță vine cu 36 de moduri de curățare, cinci dintre acestea fiind curățare, albire, dinți sensibili, îngrijire și personalizare. În primele patru moduri, utilizatorii pot alege din aplicație niveluri diferite de duritate, de la 1 la 4; în modul personalizare, aceștia pot activa din aplicație 20 de planuri de curățare a dinților, pentru a satisface nevoi orale diferite, cum ar fi modul pentru copii, femei însărcinate sau pentru curățarea de dimineață etc.

Nucleul magnetic cu suspensie patentat de Lebooo cu vibrații de înaltă frecvență de 38.000 mișcări pe minut oferă o forță impresionantă pentru curățarea dinților, pentru a spăla fiecare zonă din cavitatea bucală și spațiile dintre dinți cu o eficiență ridicată.

Periuța vine cu 3 capete standard premium, ale căror peri previn reproducerea bacteriilor. Noua periuță vine în două culori: cool black și crystal diamond white.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: