Business Companii Stiri Tech

Orange lansează TV Go box

5 iul. 2020 2 min

Orange lansează TV Go box

Reading Time: 2 minute

Din luna iulie, clienţii Orange pot urmări conţinutul preferat direct pe propriul televizor, chiar dacă acesta este sau nu un Smart TV, cu ajutorul TV Go box. Acest dispozitiv de tip HDMI, poate fi conectat la internet prin Wi-Fi sau Ethernet şi permite redarea conţinutului din serviciul Orange TV Go sau din YouTube direct pe televizor.

Cu TV Go box clienţii au acces la canale TV, dar şi la o multitudine de funcţionalităţi interactive precum repornirea unei emisiuni curente, înregistrarea emisiunii preferate, emisiuni înregistrate, şi filmele incluse în oferta Orange prin abonamentele Orange Fun şi Orange Smart sau prin abonamentele Orange Home TV prin cablu sau prin satelit. Numărul de canale şi funcţionalităţile suplimentare disponibile depind de  oferta selectată.

Prețuri și abonamente

În plus, datorită dimensiunilor reduse şi a designului minimalist, acesta poate fi folosit şi de către cei aflaţi în vacanţă în Spatiul Economic European pentru a viziona canalele TV din ţară şi grila preferată de programe. Prețul standard pentru echipamentul TV Go box este de 245 de lei.

În funcție de abonamentul deținut (voce mobilă sau televiziune), cu noul echipament clienții au acces, fără costuri suplimentare, la mai multe variante de canale și opțiuni.

Orange Love

Noua ofertă Orange Love reuneşte toate serviciile (voce mobilă, internet prin fibră și televiziune prin cablu) pe o singură factură alături de acces la HBO. Astfel, în funcţie de pachetul pentru care optează, clienţii Orange Love beneficiază de acces inclus timp de 6 luni pentru serviciile HBO si HBO GO.

În plus, clienţii care aleg oferta Love beneficiază de un preţ special de 25 de euro, în loc de preţul standard de 50 de euro pentru achiziţia unui TV Go box.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: