Finanțe Stiri

BT se extinde in Italia

apr. 19, 2016 2 min

BT se extinde in Italia

Reading Time: 2 minute

Banca Transilvania (BT) a deschis Agentia Casilina, a doua unitate BT din Roma. BT, singura banca romaneasca din Italia, este prezenta pe respectiva piata din anul 2014, unde are peste 3.000 de clienti.

Decizia cresterii numarului de unitati BT in Italia are la baza comunitatea mare de romani din zona in care este cea mai noua agentie BT: 30.000 de romani, din cei aproape 200.000 din Roma si imprejurimi, respectiv numarul ridicatde companii ale comunitatii romanesti, cu activitati mai ales in domeniul comertului si al constructiilor, anunta banca, intr-un comunicat de presa.

Oferta Agentiei BT Casilina este destinata persoanelor fizice si companiilor; aceasta cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani intre BT Italia si BT Romania, incasari de cecuri, plati si incasari SEPA etc.

Clientii beneficiaza de consultanta in limba romana si italiana, de acces liber la Internet in cadrul agentiei, precum si de initiere in folosirea serviciului BT24 Internet Banking.

„Continuam sa ne extindem in Italia pentru a sustine inclusiv peste hotare spiritul antreprenorial romanesc si pentru a fi mai aproape de comunitatile de romani. Ii asteptam pe clienti cu produse accesibile, cu promotii si cu o echipa prietenoasa. Agentia Casilina este prima dintre cele doua sedii pe care Banca Transilvania si-a propus sa le deschida in Roma in acest an”, a declarat Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, BT.

Banca Transilvania are in Italia 12 angajati, atat romani, cat si italieni, iar noua agentie este situata pe Via Casilina, nr. 2043, Roma.

Potrivit reprezentantilor BT, cele mai populare servicii la sucursala din Italia sunt transferul de bani catre BT Romania si creditul imobiliar pentru achizitionari in Romania.

Lansari recente BT Italia, disponibile si la Agentia Casilina:

  • Campania Prezinta-mi un prieten: clientii BT din Italia care recomanda Banca Transilvania unor alte persoane pentru a-si deschide cont curent primesc cate 5 euro pentru fiecare recomandare de succes, iar prietenii acestora, adica noii clienti BT din Italia, primesc cate 10 euro. Promotia este pana 31 iulie a.c., exclusiv online, pe siteul BT Italia.
  • Pachetul de cont curent cu cost lunar zero: este format din cont curent in lei si euro, cardul de debit Visa CiaoBT siBT24 Internet Banking & Mobile Banking. Cardul CiaoBT, destinat persoanelor fizice, este un card de debit, in euro, contactless, care ofera acces la banii din contul curent in euro deschis la unitatile BT Italia. Poate fi folosit pentru plata cumparaturilor de zi cu zi, oriunde in lume, inclusive online. Cu acest card, clientii beneficiaza de urmatoarele facilitati: comision zero pentru emitere si administrare, comision zero pentru doua retrageri lunare de numerar de la bancomatele din Italia. Pentru acest card se poate aplica onlin, pe siteul BT Italia.
  • Transferul de bani rapid catre orice cont deschis la Banca Transilvania in Romania: clientii BT Italia pot transfera pana la 10.000 euro in doar 5 minute catre orice cont BT Romania, cu un comision de doar 3 euro la ghiseu sau 2 euro folosind sericiul de Internet Banking BT24.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: