Stiri Tech

Orange Money, accesibil clienților din orice rețea

22 iul. 2021 2 min

Orange Money, accesibil clienților din orice rețea

Reading Time: 2 minute

Produsele financiare digitale Orange Money, disponibile până acum doar clienților Orange România, devin accesibile utilizatorilor din orice rețea de telefonie mobilă din România. În doar câteva minute, clienții pot deschide un cont nou, direct din aplicația mobilă, și pot începe să facă transferuri în țară ori în străinătate sau plăți cu un card virtual.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale unui produs digital este accesbilitatea, de aceea astăzi deschidem aplicația Orange Money către întreaga piață din România. Venim cu o soluție pentru servicii financiare digitale deja testată în rândul clienților Orange și construită în baza informațiilor primite de la ei. Scopul nostru este să oferim o experiență simplă, intuitivă, în folosul utilizatorilor, care să le aducă beneficii și să reducă din anxietatea pe care românii o au vizavi de produsele bancare.” – Haris Hanif, CEO Orange Money

Înrolare digitală

Pentru a beneficia de produsele Orange Money, utilizatorii descarcă aplicația din Google Play sau Apple Store și urmează pașii pentru înrolarea 100% online. Astfel, clienții Orange Money pot deschide un cont curent digital în RON cu IBAN propriu, în câteva minute, de pe mobil, și pot solicita emiterea instantă a unui card de debit virtual pe care-l pot folosi imediat pentru plăți sau transferuri.

Cardul de credit Orange Money, cu beneficii flexibile pentru clienți, poate fi obținut digital, în aplicația Orange Money. Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit, semnarea documentelor și emiterea cardului de credit virtual se fac simplu și rapid de pe smartphone.

16 valute

Din aplicația Orange Money, utilizatorii pot face transferuri naționale, printr-un număr de mobil sau IBAN, fără comision, dar și transferuri internaționale în 16 valute, la un curs fără comision de transfer internațional.

Orange Money dă libertatea clienților de a face plăți atât cu un card virtual, cât și cu un card fizic, online sau în orice magazine, oriunde în lume.

Cardul virtual poate fi folosit si pentru activarea plăților contactless cu ceasul sau cu telefon, prin Orange Pay, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay.
Când au nevoie de ajutor cu privire la serviciile și produsele Orange Money, clienții pot face solicitări sau pot pune întrebări în chat-ul din meniul aplicației.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: