Companii Marketing Stiri

Creația ta poate fi pe sticlă de sărbători, alături de Lăptăria cu caimac

17 sept. 2019 2 min

Creația ta poate fi pe sticlă de sărbători, alături de Lăptăria cu caimac

Reading Time: 2 minute

Producătorul de lactate de specialitate Lăptăria cu caimac caută un pasionat de design a cărui creație să fie pusă pe sticla de lapte a brandului într-o ediție limitată, special concepută pentru sărbătorile de iarnă.

Cei care au până în 25 de ani împliniți la data începerii concursului și sunt pasionați de design se pot înscrie în competiția “Îmbodobește eticheta de sărbători” care le poate aduce un premiu de 1.000 euro iar designul va apărea pe sticla de lapte a Lăptăriei cu caimac într-o ediție limitată de sărbători, în luna decembrie 2019.

“Am creat Lăptăria cu caimac, în primul rând, cu multă pasiune. Știm cât este de important ca această pasiune să fie încurajată, cultivată și, bineînțeles, susținută pentru a da roade. De la această idee am pornit acest concurs și suntem foarte entuziasmați să vedem propunerile de design de etichetă și să le răsplătim cum se cuvine”, a menționat Mădălina Cocan, co-fondator, Lăptăria cu caimac.

Care sunt pașii necesari pentru a participa?

  • Variantele de design trebuie înscrise în perioada 16 septembrie – 15 octombrie 2019 la adresa pe email împreună cu: nume, prenume, data nașterii și număr de telefon. Propunerile pot fi pictate, desenate sau create în orice stil, cu orice program de design, atât timp cât creația poate fi imprimată pe etichetă;
  • Propunerile urmează a fi jurizate de o echipă formată din fondatorii Lăptăria cu caimac, Mădălina și Adrian Cocan, Creative Director-ul Alexandru Mălăescu și managing partner al agenției de comunicare Conan PR, Elena Bululete. Juriul va selecta cele mai bune trei propuneri de design;
  • Creațiile alese vor fi publicate pe pagina de Facebook a Lăptăriei cu caimac, iar comunitatea brandului va deveni juratul final care va decide lucrarea câștigătoare.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă și folosește cele mai noi mijloace de a produce lactate naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri.

În fabrica de procesare de ultimă generație s-au investit peste 5 milioane euro și are o capacitate tehnică de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi.

Mai multe informații despre Lăptăria cu Caimac și produsele brandului găsiți aici.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: