Stiri Tech

Orange Money dă credite pentru telefoane și accesorii

20/08/2019 < 1 min read

Orange Money dă credite pentru telefoane și accesorii

Reading Time: < 1 minut

Orange Money a lansat My Reserve, o soluție de finanțare pentru telefoane, tablete și accesorii ce pot fi achiziționate  în magazinele Orange cu o dobândă anuală de 14% și rate fixe, fără comisioane și taxe suplimentare.

Clienții pot solicita un credit cu o valoare între 400 lei și 10.000 lei, cu rambursare flexibilă între 3 și 24 de luni sau anticipat, fără costuri suplimentare. Plata ratelor lunare se face alimentând contul de credit prin alimentarea contului Orange Money (cu orice alt card bancar) direct în aplicația mobilă Orange Money, prin transfer IBAN din altă bancă în contul asociat creditului sau prin depunere de numerar  în orice magazin din rețeaua Orange România.

„My Reserve completează portofoliul de servicii Orange Money și pune la dispoziția clienților o soluție de finanțare mereu la îndemână prin care pot achiziționa un telefon cu avans zero. Este un credit fără surprize, pe care îl controlează chiar ei prin aplicație” a declarat Haris Hanif, CEO al Orange Money România.

Aplicația Orange Money, lansată de Orange România, oferă utilizatorilor acces la plăți contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul și acces la un card fizic și virtual Visa Classic (fără costuri adiționale) și Visa Platinum (cu beneficii suplimentare). Prin aplicație se poate face și plata facturii la peste 70 de furnizori de utilități, cardurile pot fi salvate pentru facilitarea unor plăți viitoare, se pot reîncărca cartele Orange PrePay, se pot face transferuri (P2P și IBAN), precum și alte operațiuni.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă