Marketing Stiri

Orange și Profero prezintă serialul #înContulMeu cu Sector 7

21 iun. 2017 2 min

Orange și Profero prezintă serialul #înContulMeu cu Sector 7

Reading Time: 2 minute

În urmă cu câțiva ani, multe dintre lucrurile pe care astăzi le rezolvăm online, mai simplu și rapid, se puteau transforma uneori în experiențe  care ne puneau răbdarea la grea încercare. De aceea, Orange și Profero au lansat o serie de episoade video realizate cu ajutorul comedianților de la Sector 7, care prezintă beneficiile utilizării aplicației Contul meu Orange.

Astfel, în cadrul campaniei #înContulMeu, cei de la Sector 7 sunt protagoniștii unor video-uri amuzante, construite în jurul unor activități consumatoare de timp pentru un client, cum ar fi  plata facturii, activarea serviciilor de internet sau reîncărcarea cartelei, care pot fi realizate mult mai ușor și rapid prin intermediul aplicației Contul meu Orange.

Clienții care comentează episoadele pe pagina de Facebook a companiei au şansa să câştige, prin tragere la sorţi, smartwatch-uri, roboței, brățări fitness sau invitaţii duble la Summer Well.

Contul meu Orange are foarte multe beneficii pentru userii săi. Doar că, în viața reală, oamenii nu se numesc useri și nici nu îi vei auzi vreodată spunând: Azi am avut multe beneficii’ în loc de Azi a fost o zi bună’. De aceea, am simțit nevoia să traducem avantajele aplicației pe limba lor. Și, pentru că cel mai bine înţelegi lucrurile serioase și importante atunci când sunt spuse în glumă, am ales să spunem povestea Contului meu Orange împreună cu echipa de la Sector 7, într-o serie  de episoade amuzante. Practic, este încă un proiect prin care ne dorim să facem ceea ce am făcut dintotdeauna ca agenție de digital: să integrăm digitalul în viața de zi cu zi a consumatorului și să îi facem viața mai ușoară prin tehnologie.”, adaugă Elena Negrescu, Senior Copywriter, Profero.

Campania #înContulMeu se derulează până pe 4 august pe conturile de Facebook şi Instagram Orange România. Episoadele realizate alături de Sector 7 pot fi vizionate la următorul link.

Echipa Orange implicată în campanie este formată din: Mirela Bosoi – Head of Brand and Communication, Alexandra Cîrciu – Online Communication Specialist, Andra Stegaru – Social Media Specialist, Cristina Pateșan – Head of Digital, Mihaela Gondosch – Digital Operations Manager, Adriana Cazacu – Online Marketing Manager, Dragoș Dumitrașcu – UX/UI Design Manager.

Din echipa Profero fac parte: Elena Negrescu – Senior Copywriter, Dan Hariga – Art Director, Evelina Lungă – Account Manager.

Gașca Sector 7 îi include pe: Alexandru Coteț, Raul Gheba, Claudiu Mihail Teohari, Andrei Ciobanu.

Producție: Raluca Chera, Florin Babei, Valentin Ionescu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: