Management

(P) 20 de participanti la maratonul de specializare in HR de la Scoala de Vara HR Club Next Generation!

6 iul. 2016 2 min

(P) 20 de participanti la maratonul de specializare in HR de la Scoala de Vara HR Club Next Generation!

Reading Time: 2 minute

La inceputul acestei saptamani, HR Club, asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania, a dat startul celei de-a X-a editii a Scolii de Vara HR Club Next Generation, unde, prin implicarea voluntara a peste 20 de tutori cu o impresionanta experienta in domeniul resurselor umane, membri HR Club, s-a pregatit un maraton de formare de doua saptamani pentru studentii si masteranzii pasionati de domeniul resurselor umane.

Datorita numarului mare de aplicatii din acest an (60 de aplicatii), organizatorii au hotarat sa suplimenteze de la 16 la 20 numarul celor care sa participe la maratonul de specializare in HR. Ei au fost selectati in urma evaluarii CV-urilor si eseurilor trimise, dar si a interviurilor individuale sau de grup.

Timp de 8 ore pe zi, participantii isi vor extinde cunostintele despre cele mai importante zone ale domeniului resurselor umane:  recrutare si selectie, managementul performantei, compensatii si beneficii, formare si dezvoltare profesionala, strategie de resurse umane, dezvoltare organizationala si legislatie si relatii de munca. Programul va fi completat de o vizita de companie la Uzina Dacia de la Mioveni, sesiuni de dezvoltare personala, training-uri si lucru pe echipe la un studiu de caz, folosind o metoda inovativa oferita de partenerul educational al evenimentului. Mai multe detalii puteti afla de pe pagina evenimentului sau pagina de Facebook dedicata.

In decursul celor 9 editii anterioare, peste 170 de studenti au avut ocazia sa se intalneasca cu mai bine de 150 de tutori. Printre tutorii din acest an se numara:

Marius Balasoiu – Trainer, ForPeople
Nicoleta Dumitru –  Senior Consultant, Human Resource Services, PricewaterhouseCoopers
Ioana Moldovan – Training Manager, Orange Romania
Diana Rosetka – Managing Partner, Equatorial
Monica Vrabiescu – Managing Director, Hill International Romania
Mirela Stere – HR Director, Macromex
Mihaela Perianu – Managing Partner, AIMS
Beatrice Galatanu – Business Owner/HR Trainer, My HR Lab
Romana Baia – Consultant, Trend Consult
Laura Martin – Coordinator Leadership Development, Vodafone Romania
Nevenca Doca – Director Executiv HR, Banca Transilvania
Liviu Grigorescu – Senior Consultant, Korn Ferry – Hay Group
Adela Jansen – Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale
Mirela Iordan – Director Resurse Umane, Pfizer Romania
Andrei Ion – Managing Director, 42 Organizational Assessment
Andreea Mihnea – Director Resurse Umane, Ernst&Young
Ada Macinica – HR Manager, Kellogg
Nicoleta Moise – Global Leadership Development Lead, Kellogg
Andreea Sandu – HRBP & OD Manager, Pro TV
Camelia Slivneanu – HR Manager, Aerotravel
Ioan Dumitrascu – Partner, PeliFilip
Nicoleta Stroie – Head of Corporate Course Department, A_Best

Unul dintre obiectivele strategice ale HR Club este de a sustine si de a se implica in proiecte de educatie a tinerilor, pentru a contribui la micsorarea discrepantei dintre cunostintele si abilitatile dobandite de acestia in sistemul educational si competentele necesare pe piata muncii.  Participarea la scoala de vara este gratuita, multumita tutorilor si partenerilor care sustin acest eveniment: Parteneri anuali: Trend Consult si PeliFilip; Parteneri eveniment: BRD si Tenaris Silcotub; Partener educational: Equatorial; Suporteri eveniment: Macromex, Nestle, Tymbark Maspex Romania.

HR Club le multumeste si partenerilor media care au sprijinit evenimentul: Gratuitor, IQool, Portal HR, StudentIQ, Studland, StudPass, Re-start.ro, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Voluntar.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: