Companii Stiri

P3 are un nou Senior Leasing & Development Manager pentru România

15 dec. 2016 < 1 min

P3 are un nou Senior Leasing & Development Manager pentru România

Reading Time: < 1 minut

P3, investitor, dezvoltator și manager de proprietăți pan-europene de logistică, a numit-o pe Emilia Bocan în funcția de Senior Leasing & Development Manager pentru România. Aceasta se va ocupa de toate aspectele care țin de închirierea și dezvoltarea celor 305.000 m2 ai P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din țară, precum și de noile proiecte de investiții ale P3 în România.

Emilia Bocan are 29 de ani și are o vastă experiență în real estate. Înainte să se alăture P3, Emilia a lucrat timp de trei ani la Colliers Romania și patru ani în cadrul Immofinanz Services Romania, unde a ocupat mai întâi funcția de Leasing Manager & Marketing Coordinator, fiind ulterior promovată în funcția de Senior Leasing Manager. În toată această perioadă Emilia a fost implicată în închirierea și managementul operațional a celor peste 300.000 m2 de spații de birouri și industrial din portofoliul Immofinanz, precum și dezvoltarea proiectelor industriale și de birouri ale investitorului în România.

“Suntem foarte încântați că Emilia s-a alăturat echipei din România. P3 își continuă creșterea, iar Emilia va juca un rol important în acest sens, alături de restul colegilor. Noi, la P3, apreciem în mod deosebit pasiunea pentru domeniul în care activăm și dorința de dezvoltare profesională. Emilia Bocan întrunește aceste  calități, având cunoștințe solide ale pieței imobiliare precum și abilităti foarte bune de coordonare și managementul proiectelor”, a declarat Blake Horsley, Country Head P3 Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: