Finanțe Stiri

Pachet pentru StartUp-uri, de la CEC Bank

30 aug. 2017 2 min

Pachet pentru StartUp-uri, de la CEC Bank

Reading Time: 2 minute

CEC Bank lansează Pachetul Start-Up IMM, destinat persoanelor juridice care se încadrează în categoria start-up și sunt înființate de mai puțin de 12 luni de la data solicitării pachetului. 

Beneficiind de documentație simplificată și costuri competitive, pachetul include următoarele produse și servicii: contul curent în lei; cardul de debit Business Mastercard; serviciul Internet Banking CEConline; serviciul Info SMS, anunță banca, într-un comunicat de presă.

În cadrul campaniei promoționale introductive din perioada 1 septembrie-31 decembrie 2017, clienții vor beneficia, timp de 12 luni de la data achiziționării pachetului, de următoarele facilități:

  •  comision 0 pentru administrarea pachetului; 
  •  comision 0 pentru încasările în lei decontate în sistem interbancar;
  •  abonament 0 pentru serviciul Mobile Banking.

„Prin lansarea campaniei promoționale la Pachetul Start-Up IMM ne dorim să venim în întâmpinarea clienților IMM aflați la început de drum cu produse și servicii cheie pentru administrarea afacerii, concentrate într-un pachet operațional simplu, accesibil, modern, oferit la costuri minime”, a declarat Radu Gratian Ghetea, Președinte-Director General CEC Bank.

„Mai mult, având în vedere parteneriatul încheiat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pentru programul Start-Up Nation, acest pachet completează oferta băncii de credite punte destinate acoperirii cheltuielilor eligibile aferente planurilor de afaceri”, a adăugat Radu Grațian Ghețea, Președinte-Director General CEC Bank.

Facilitățile Pachetului Start-Up IMM se adaugă celor deja existente, pentru clienții care dețin pachet operațional IMM standard: 

  •  comision 0 pentru deschiderea contului curent și pentru emiterea contului de card Mastercard Business;
  •  comision 0 pentru încasările în lei decontate în sistem intrabancar;
  •  comision 0 pentru plățile în sistem intrabancar în lei/valută și comisioane reduse cu 50% față de  unitățile băncii pentru plățile în sistem interbancar în lei/valută, dispuse prin intermediul serviciului Internet Banking și Mobile Banking. 

Mai multe detalii despre produsele și serviciile din oferta CEC Bank pot fi obținute în orice unitate teritorială, apelând gratuit numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: