Companii Stiri

Parintii stiu acum ce jucarii aleg copiii1 min

30/07/2015 1 min read

author:

Parintii stiu acum ce jucarii aleg copiii1 min

Reading Time: 1 minut

Potrivit unui studiu realizat de producatorul de jocuri și jucarii Hasbro Romania, în parteneriat cu Phoenicia Holiday Resort din stațiunea Mamaia, cei mici prefera jocurile creative în vacanța. Cercetarea face parte dintr-un proiect inițiat de Hasbro Romania cu scopul de a afla care sunt jucariile preferate de copii pe timpul verii. 57% dintre copiii cu varste cuprinse între 3 și 6 ani adora sa se joace în aceasta vara cu plastilina Play-Doh „Frizeria pentru minioni”.

Conform aceleiași cercetari, pe locul al doilea în topul preferințelor copiilor de 3-6 ani se afla un alt set de plastilina: Play-Doh „Salonul lui Rainbow Dash”.

În același timp, 70% dintre fetițele cu varste cuprinse între 6 și 10 ani au ales sa intre în lumea magica My Little Pony, împreuna cu poneiul Rarity, iar baiețeii din aceeași categorie de varsta au plasat figurinele Transformers în topul preferințelor.

Copiii cu varste de peste 10 ani au participat și ei la cercetarea Hasbro, iar 44% dintre aceștia au oferit jocului Jenga titulatura de cel mai distractiv joc al verii. Astfel, chiar și în vacanța, copiii aleg jucarii care le stimuleaza imaginația și care le testeaza și dezvolta perspicacitatea.

Pornind de la aceasta cercetare, adulții care se pregatesc sa plece în vacanța alaturi de copiii lor știu ce jucarii sa puna în bagaj. Cercetarea privind topul preferințelor copiilor în materie de jucarii de vara este prima activitate de acest fel întreprinsa de Hasbro în Romania și Phoenicia Holiday Resort.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE