Business Marketing

ParkLake Shopping Center anunță campania specială de Paște

9 apr. 2021 2 min

ParkLake Shopping Center anunță campania specială de Paște

Reading Time: 2 minute

În luna aprilie, la ParkLake Shopping Center fiecare zi este un prilej de sărbătoare. În perioada 10 – 30 aprilie, campania „De Paște, înnoiește-ți garderoba. În siguranță #nudoaracasă” desfășurată în centrul comercial ParkLake, aduce cadou iubitorilor de shopping unul din cele 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON. În plus, pot câștiga unul din premiile oferite prin tragere la sorți: trei biciclete, trei trotinete electrice, trei hoverboards.

Pentru a intra în posesia voucherelor, dar și pentru înscrierea la tombolă, participanții trebuie să prezinte bonul de cumpărături la biroul de informații al centrului comercial.

În siguranță #nudoaracasă

În ultima perioadă, din cauza contextului actual, timpul liber a devenit din ce în ce mai mult sinonim cu spațiul de acasă. Pentru că a venit primăvara, pentru că este momentul să ne bucurăm de aer curat și de natură,  ParkLake te invită să redescoperi plăcerea activitățiilor outdoor, un moment oportun de relaxare după o sesiune reușită de shopping.

La ParkLake clienții sunt încurajați să descopere care este cea mai plăcută modalitate de recreere în natură pentru ei, având șansa să exploreze beneficiile mișcării în aer liber, în familie sau singuri, după cum aleg.

De asemenea, Shopping Centerul a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului său, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: