Stiri Tech

Parteneriat Digi-Oppo pe piața din România

23 feb. 2021 < 1 min

Parteneriat Digi-Oppo pe piața din România

Reading Time: < 1 minut

Oppo și DIGI Mobil au încheiat un parteneriat prin intermediul căruia, începând cu această lună, smartphone-urile producătorului chinez vor fi disponibile în oferta operatorului de telefonie mobilă.

Primele produse disponibile vor fi două modele ale seriei A, respectiv OPPO A15 și A53.

Ambele telefoane sunt disponibile atât online, cât și în rețeaua de puncte de prezență Digi. Modelul Oppo A15 beneficiază de o ofertă specială, putând fi cumpărat cu avans zero și rate fixe, împreună cu abonamentul DIGI Mobil Optim. Clienții pot beneficia de minute nelimitate de convorbiri în rețele fixe și mobile naționale, mii de minute internaționale, net nelimitat în rețeaua DIGI Mobil 4G, la prețul de 5 EUR (inclusiv TVA) pe lună.

Oppo A15 are un diplay de 6.52 inci HD+ și dispune de o cameră triplă cu inteligență artificială. Ansamblul de camere este alcătuit dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh natural fundalului.

Prin îmbinarea funcțiilor Dazzle Color și Recunoaștere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătățire a cadrului, care poate reda 21 scenarii de fotografiere diferite. Acest model vine cu interfața de utilizare proprietară Oppo ColorOS 7.2.

Cu un ecran de 6,5 inci și o rată de împrospătare de 90Hz, OPPO A53 beneficiază de  o baterie de 5000 mAh, cu tehnologia de încărcare rapidă la 18W, precum și cu un procesor performant octa core, Qualcomnm Snapdragon.

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobilă al operatorului Digi, cu peste 2,4 milioane de numere portate (cumulat, din octombrie 2008 până în prezent). La 30 septembrie 2020, Digi Mobil înregistra 3,6 milioane unități generatoare de venituri (RGU sau servicii) pe piața din România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: