Companii Stiri Tech

CryptoDATA lansează primul magazin cu dispozitive securizate prin tehnologia Blockchain, dezvoltate în România

7 apr. 2021 < 1 min

CryptoDATA lansează primul magazin cu dispozitive securizate prin tehnologia Blockchain, dezvoltate în România

Reading Time: < 1 minut

CryptoDATA Tech lansează primul magazin – Concept Store – în care prezintă dispozitive smart criptate și securizate total prin tehnologia Blockchain, dezvoltate integral în România.

”Misiunea CryptoDATA este de a transforma o tehnologie disponibilă exclusiv companiilor mari și instituțiilor guvernamentale într-o tehnologie accesibilă utilizatorului obișnuit prin dispozitivele criptate smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM. De asemenea, în cadrul acestui eveniment vom lansa și serviciul Bank of Energy, un serviciu inovator care aduce în România conceptul de “battery sharing”. Acest serviciu a fost dezvoltat pentru a pune la dispoziția tuturor posibilitatea de a închiria acumulatori portabili dintr-o rețea formată din peste 250 de energomate”, spune Ovidiu Toma CEO CryptoDATA.

Primul magazin fizic al companiei CryptoDATA va fi deschis publicului sâmbătă, 10 aprilie, în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City.

De asemenea, compania va amplasa pe raza municipiului București o rețea formată din peste 250 de energomate Bank of Energy. Astfel, locuitorii Capitalei vor putea beneficia de acest serviciu oricând, de la oricare dintre acestea.

One Comment
  1. S-a lansat primul serviciu de battery sharing din România. Cum funcționează rețeaua de energomate - Revista Biz
    […] asemenea, primul magazin fizic al companiei, CryptoDATA Concept Store, a fost inaugurat luna aceasta, în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City, unde au […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: