BizRemote by certSIGN Business Stiri

foodpanda livrează medicamente, vitamine și alte produse din farmaciile Help Net

19 ian. 2021 < 1 min

foodpanda livrează medicamente, vitamine și alte produse din farmaciile Help Net

Reading Time: < 1 minut

Foodpanda și Help Net au realizat un parteneriat pentru comanda și livrarea rapidă a produselor din farmacii la domiciliul clienților. În primă etapă, serviciul va fi disponibil pentru farmaciile selectate din București & Ilfov, Cluj-Napoca, Brașov, Galați și Oradea, urmând să fie extins în 27 de orașe din țară până la sfârșitul primului trimestru al anului.

Prin acest parteneriat, utilizatorii foodpanda vor putea comanda din secțiunea Shops / Magazine a platformei, de la cea mai apropiată farmacie din rețeaua Help Net, alegând din cele peste 2.000 de produse disponibile.

Printre categoriile de produse incluse în aplicație se numără: vitamine și suplimente, medicamente care se pot elibera fără prescripție medicală, produse de îngrijire și frumusețe, produse destinate mamei și copilului, dietă și wellness, produse pentru cupluri, aparatură medicală, dar și produse antiseptice sau dezinfectante.

Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate în maximum 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație, iar valoarea minimă a unei comenzi este de 50 lei.

Intervalul orar în care se pot efectua comenzi va depinde în principal de programul fiecărei farmacii Help Net, acesta fiind diferit în funcție de locație.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: