Marketing Stiri

Parteneriat în premieră mondială

27/06/2017 2 min read

Parteneriat în premieră mondială

Reading Time: 2 minute

Discovery Communications a semnat un parteneriat cu TIM, cel mai important operator de telefonie mobilă din Italia, oferind astfel abonaților acestuia acces la Jocurile Olimpice prin intermediul mai multor platforme. Parteneriatul, primul de acest tip, se referă la o ofertă digitală pentru operatorii telecom din Europa, care astfel primesc acces la conținut exclusiv, dedicat Jocurilor Olimpice.

“Acest parteneriat este o premieră mondială şi reprezintă un câștig uriaş pentru fanii care vor să se bucure de conţinut exclusiv, de la Jocurile Olimpice, oriunde şi oricând”, a declarat Jean-Briac Perrette, Preşedinte şi CEO, Discovery Networks International.  

Statutul de “Official Olympic Mobile Broadcaster” oferă TIM oportunitatea exclusivă de a-și asocial brandul cu Inelele Olimpice şi de a pune la dispoziţia abonaților săi o experienţă de vizionare personalizată, cu acces exclusiv la un canal liniar disponibil 24/7, unde operatorul va oferi știri, recomandări și conținut de tipul short-form care va permite fanilor să își urmărească eroii naționali acasă, online, în mișcare.

De asemenea, acest parteneriat permite TIM să se asocieze direct cu Mişcarea Olimpică, pe tot parcursul ciclului olimpic din perioada 2018-2020, începând cu Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang din februarie 2018 și va oferi acces în timp real la cele mai recente informații și știri despre eroii olimpici naționali.

În plus, abonaţii TIM vor avea acces nemijlocit la platforma Eurosport Player, prin intermediul căreia fanii se vor putea bucura de o experienţă de vizionare multidimensională a evenimentelor sportive – inclusiv Campionatele Mondiale de Nataţie FINA, Campionatele Mondiale de Atletism IAAF, turneele de Mare Şlem (French Open, US Open, Australian Open), toate cele trei mari tururi de ciclism (Turul Italiei, Turul Franţei, Turul Spaniei) şi sezonul sporturilor de iarnă. În plus, ei vor putea savura fiecare secundă a Jocurilor Olimpice, prin conţinut în realitate virtuală şi realitate augmentată, conținut 360 de grade şi peste 30 de feed-uri adiţionale, care oferă acces la fiecare moment al competițiilor, din orice unghi. 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă