BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Parteneriat între cora și foodpanda: livrări în 60 de minute  

21 apr. 2020 2 min

Parteneriat între cora și foodpanda: livrări în 60 de minute  

Reading Time: 2 minute

cora România și foodpanda au încheiat un parteneriat pentru livrări rapide la domiciliul clienților. Începând cu data de 21 aprilie 2020, cei interesați vor putea comanda de acasă, prin platforma foodpanda, alegând din peste 1.000 de produse alimentare și non-alimentare comercializate de cora, pe care foodpanda le va livra, în regim expres, într-o primă etapă în zona de proximitate a hipermarketului cora Lujerului.

Până la data de 1 mai 2020, proiectul se află în faza pilot, ceea ce presupune livrarea de comenzi doar  în zona hipermarketului cora Lujerului, pe o rază de aproximativ 5 kilometri. Astfel, doar cei care comandă cu livrare în această zonă pot deocamdată să acceseze noul serviciu. După data de 1 mai 2020, acesta va fi disponibil la nivelul tuturor hipermarketurilor cora din București, pentru cei care doresc livrare pe o rază de aproximativ 8 km în jurul acestora, iar până la finalul lunii mai, serviciul de livrare expres va fi disponibil şi în alte orașe în care hipermarketul cora e prezent (București, Ploiești, Constanța, Cluj, Bacău și Baia Mare, Drobeta Turnu Severin).

Flota de livratori foodpanda va livra comenzile în regim expres, în 60 de minute de când comanda este plasată în aplicația foodpanda, de luni până vineri, între orele 10:00 – 21:30. Taxa de livrare variază între 10 – 20 lei, în funcție de aria de livrare.  Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei și greutatea maxim acceptată pentru o comandă este de 20 kg.

Clienții cora au de asemenea la dispoziție serviciul de livrari la domiciliu prin comanda pe www.cora.ro , dar si serviciul coraDrive, care presupune comandarea produselor dorite pe platforma www.cora.ro și ridicarea, de către clienți, a comenzilor din spațiile Drive disponibile în București – la toate cele 4 hipermarketuri cora, precum și la cora Brătianu în Constanța, cora Cluj-Napoca și cora Bacău.

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 2700 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea și Focșani.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: