Stiri Tech

Parteneriat strategic intre Televoice și Google

2 feb. 2016 < 1 min

Parteneriat strategic intre Televoice și Google

Reading Time: < 1 minut

Televoice Grup, companie ce detine brandul romanesc Evolio, a semnat un parteneriat strategic cu Google pentru autorizare GMS (Google Mobile Services apps). In baza acestui contract, toate produsele ce vor fi dezvoltate sub brandul Evolio vor avea autorizarea Google (GMS). Produsele Evolio vor fi testate in laboratoarele agreate Google si vor oferi un nivel superior de fiabilitate, inclusiv upgrade over the air.

Produsele autorizate GMS vin cu aplicatii preinstalate precum: Chrome, Gmail, Hangouts, Google Plus, Play Store, Drive, Maps, YouTube, Google Play Movies, Google Play Music, Google Photos etc.

Conform ultimului studiu GFK pentru 2015, Android a ajuns la o cota de piata de 89%, cifra raportata la unitati vandute la finalul lui decembrie 2015, in timp ce iOS a inregistrat o cota de piata de 4.6%, Windows 5%, si Blackberry 1.4% .

Aceleasi date arata ca segmentul de piata cu cea mai crestere este reprezentat de smartphone-urile cu diagonala de 5 și 5.5 inch, de la o cota de piata de 10.5 % in ianuarie 2015 la 35.4 % in decembrie 2015. Cele mai vandute smartphone-uri sunt cele cu diagonala de 4 și 5 inch, cu o cota de piata de 63.4% in ianuarie si 49.2% in decembrie.

Pentru 2016, compania Televoice Grup, prin brandul Evolio, tinteste o cota de piata pentru dispozitive Android de 10%.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: