BizRemote by certSIGN Companii Stiri

“Pașaport medical” pentru revenirea la muncă

7 mai 2020 < 1 min

“Pașaport medical” pentru revenirea la muncă

Reading Time: < 1 minut

Măsurile recomandate de majoritatea guvernelor și organizațiilor mondiale referitoare la revenirea la muncă sunt legate de oferirea echipamentelor specifice pentru protecție, dezinfectarea spațiului de lucru și verificarea stării de sănătate a angajaților.

În contextul reîntoarcerii angajaților la birouri cu respectarea unor condiții sanitare, platforma de optimizare a serviciilor medicale oferite angajaţilor SanoPass a lansat “Pașaportul Medical” – un serviciu de prevenție sub formă de abonament care include teste serologice pentru detectarea anticorpilor SARS-CoV-2, consultații sau investigații în clinici, telemedicină nelimitată și acces la dosarul medical electronic, direct din aplicație.

Pașaportul medical a luat naștere în urma discuțiilor purtate în ultima luna cu peste 200 de angajatori din aproape toate industriile. Majoritatea se tem că odată cu relaxarea măsurilor și întoarcerea angajaților la muncă, aceștia vor avea un factor de stres în plus, reprezentat de un potențial risc de contaminare. Pentru a spori confortul angajaților le oferim un mix de servicii medicale de prevenție: analize, teste pentru anticorpi SARS-CoV-2, consultații, investigații în clinici, dosar medical și acces nelimitat la telemedicină, toate într-o singură aplicație”, a declarat Andrei Vasile, co-fondator al SanoPass.

Ca parte a campaniei de prevenție, SanoPass pune la dispoziție gratuit un ghid cu scopul de a clarifica diferite aspecte legate de imunitate. Ghidul “Imunitate cu de toate”, un produs 100% SanoPass, a fost creat în colaborare cu medicii din clinicile partenere și a răspuns punctual la întrebările persoanelor din comunitatea SanoPass pe această temă. Cu ajutorul acestui ghid, utilizatorii pot înțelege ce este imunitatea, cum poate fi îmbunătățită și cum prin ajutorul tehnologiei putem duce o viață mai sănătoasă.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: