Stiri Finanțe

Banca Transilvania lansează serviciul de cont 100% online pentru antreprenori, fără acte de firmă

3 nov. 2021 2 min

Banca Transilvania lansează serviciul de cont 100% online pentru antreprenori, fără acte de firmă

Reading Time: 2 minute

Antreprenorii își pot deschide acum cont la Banca Transilvania printr-o procedură 100% online, fără acte de firmă, pe baza actului de identitate. Facilitatea este acordată pentru SRL-uri, SRL-D-uri şi PFA-uri înregistrate la Registrul Comerţului, cu asociat şi administrator unic, rezident în România.


Contul 100% online, fără acte de firmă face parte din oferta IMM to Go a băncii, care înseamnă soluţii online pentru antreprenori – de la deschiderea contului, aplicarea pentru un credit, accesul la informaţii despre soldul contului, dobânzi sau popriri, respectiv posibilitatea gestionării cardurilor de business.


“Înfiinţezi firma online, deschizi cont la bancă online, cumperi online, semnezi contracte online. Online şi digital sunt, din ce vedem, cuvintele cel mai des folosite acum în aproape orice domeniu, dar mai ales în zona financiară. Pentru majoritatea clienţilor, nu este ceva nou, iar pentru ei relevanţa vine din numărul de click-uri, de documente încărcate, din timpul alocat – de exemplu – pentru deschiderea de cont la bancă. Așadar, 1 document şi 5 minute au devenit costul deschiderii de cont curent la BT pentru o firmă cu asociat şi administrator unic”, declară Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, Banca Transilvania.


Odată cu deschiderea online a contului de firmă, antreprenorii pot alege Contul Primul An Gratuit, respectiv Nelimitat, în variante în funcţie de numărul de operaţiuni realizate în fiecare lună şi de specificul afacerii.

Pachetele conţin produse şi servicii de bază, precum card de business, online banking, alertă pe cont etc. Cei care aleg să lucreze cu Banca Transilvania beneficiază de plăţi şi încasări gratuite şi pe loc la peste 300.000 de antreprenori din România, precum şi de plăţi şi încasări în orice valută, incluse în pachetul Nelimitat. Peste 80% dintre clienţii persoane juridice au la Banca Transilvania pachet de cont curent Nelimitat.


BT are cel mai diversificat ecosistem de susţinere a IMM-urilor din România, prin abordare, echipă şi ofertă.
ntr-o procedură

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: