CSR Stiri

Perspectivele CSR-ului se vad la Best Practices in Romanian CSR

12 mai 2016 < 1 min

Perspectivele CSR-ului se vad la Best Practices in Romanian CSR

Reading Time: < 1 minut

Evenimentul, organizat de The Azores Sustainability & CSR Services, iti propune sa dezbata statusul si perspectivele CSR-ului, conturand directiile viitoare privind responsabilitatea sociala in Romania. Vor fi prezente primele companii din piata aflate in topul Romania CSR Index 2015.

Evenimentul are loc pe 24 mai, la Hotel Sheraton, Bucuresti, incepand cu ora 9.00 a.m.  

Vei afla care este strategia celor mai responsabile companii din piata, aflate in topul Romania CSR Index 2015, o analiza in premiera pentru piata romaneasca, realizata de The Azores, care a vizat cele mai mari 100 de companii din Romania ca cifra de afaceri. Studiul a analizat in ce masura se implica acestea in atenuarea schimbarilor climatice si sprijinirea comunitatilor din lantul valoric.

Se va dezbate Directiva 2014/95/UE adoptata de Consiliul European prin care incepand cu 2017 companiile care au peste 500 de angajati sunt obligate sa prezinte in fiecare an o declaratie cu privire politicile adoptate privind  aspectele de mediu, aspectele sociale si cele referitoare la personal, la respectarea drepturilor omului si combaterea coruptiei, dar si referitor la diversitatea in bordul de conducere.

Catalin Gheorghe si  Lev Fejes (Asociatia pentru Relatii Comunitare) vor prezenta cel mai recent studiu despre comportamentul filantropic al companiilor din Romania iar Alina Liciu (The Azores) va prezenta in premiera un Flash Report despre campaniile de CSR care s-au desfasurat in Romania in 2015.

Parteneri ai evenimentului: Coca Cola HBC Romania, Raiffeisen Bank, Sustainalytics.

Co organizator: Adrenallina, Sports PR & more

Mai multe detalii sunt pe site-ul evenimentului: http://theazores.ro/events/

Foto: © Dogfella | Dreamstime.com – CSR Photo

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: