BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Peste 1,5 tone de detergenți, săpunuri și dezinfectanți donate spitalelor

6 mai 2020 < 1 min

Peste 1,5 tone de detergenți, săpunuri și dezinfectanți donate spitalelor

Reading Time: < 1 minut

Farmavet – Pasteur a donat pentru medici peste 1,5 tone de detergenți, săpunuri și dezinfectanți pecum și produse pentru relaxare musculară în valoare de 100.000 lei prin asociația Dăruiește Viață. Produsele vor ajunge la cadrele medicale din instituțiile publice de sănătate care tratează sau vor prelua pacienți cu Covid19 din București și din țară. De asemenea, acestea vor fi distribuite spitalelor și secțiilor care trebuie să asigure continuitatea asistenței medicale, mai ales a pacienților vulnerabili sau cu urgențe medicale.

Donația constă în: 1.000 litri Soft As – săpun lichid pentru spălarea mâinilor și a corpului; 480 litri Degres As – detergent lichid superconcentrat pentru suprafețe, din care pot fi obținute până la 48 de tone de soluție de spălare, în funcție de gradul de murdărie; 100 litri Deo sept – detergent dezinfectant lichid concentrat pentru decontaminarea şi dezinfectarea suprafeţelor, echipamentelor, utilajelor şi mobilierului din spaţii publice, unităţi medicale, laboratoare, mijloace de transport public;      2.400 de produse Eqvagel Forte, gel calmant și relaxant pentru uz uman, folosit pentru contracturi musculare după efort fizic și pentru stimularea circulației.

Produsele sunt oferite de către Farmavet SA – distribuitor major de soluții medicale veterinare și sunt realizate în România de către Pasteur Filiala Filipești SA – unul dintre principalii producători de preparate biologice și medicamente generice din domeniul veterinar. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: