Business Companii Stiri Tech

Peste 60% dintre români sunt de părere că numărul de infracțiuni a crescut în ultimele luni

16 iul. 2020 < 1 min

Peste 60% dintre români sunt de părere că numărul de infracțiuni a crescut în ultimele luni

Reading Time: < 1 minut

Conform unui sondaj Atu Tech, cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România, 6 din 10 români sunt de părere că infracționalitatea a crescut în ultimele 4 luni. Mai mult, 71% dintre respondenți se așteaptă ca rata infracționalității să crească și mai mult în următoarele luni.

„Am văzut, în ultimele luni, o efervescență în interesul românilor pentru produse și sisteme de securitate complexe, iar rezultatele sondajului vin să confirme această tendință, pe care am anticipat-o și pentru care ne-am pregătit cu produse noi și stocuri pentru cele mai căutate. Fiind o perioadă dificilă, în care siguranța și protecția sunt cu atât mai importante, era cumva natural ca românii să caute cele mai bune soluții pentru a se proteja pe ei și pe cei apropiați”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Sisteme de securitate Smart Home

Peste 50% dintre respondenții sondajului consideră că decizia de achiziție a unui sistem de securitate este determinată în această perioadă de situația creată de pandemia de COVID-19, de restricțiile de deplasare impuse de autorități (naționale și internaționale) ca măsură de prevenție și de reîntoarcerea în țară a unui număr foarte mare de români.

Clienții Atu Tech preferă sisteme de securitate mai complexe și sisteme Smart Home, dotate cu tehnologii de ultimă generație și intuitive, care permit configurarea rapidă și care pot fi accesate de la distanță direct de pe smartphone. În prezent, valoarea medie a unui sistem de supraveghere complex cu 4 camere cu rezoluție Full HD și toate accesoriile incluse, inclusiv hard disk, este de 900 – 1.000 de lei.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: