Companii Stiri

Bicicleta care face hamburgeri, lansata de Jubile Catering1 min

06/06/2016 1 min read

author:

Bicicleta care face hamburgeri, lansata de Jubile Catering1 min

Reading Time: 1 minut

Jubile Catering, furnizor Oficial al Casei Regale, lanseaza pe piata o serie de produse cu un nou concept creativ in cadrul petrecerii White Garden Party, unde au fost prezentate inovatii precum bicicleta care face hamburgeri sau Ice Cream Bike.

Produsele Hamburger Bike, Ice Cream Bike, Candy Bike, Salad Bar sau Lemonade Bar fac parte din noua strategie de catering pe care Jubile o propune in premiera, in Romania. In cadrul petrecerii de gradina, care a avut loc pe acorduri de harpa si in lumina efectelor de magie realizate de iluzionistul Andrei Girjob, inovatiile Jubile Catering au demonstrat ca sunt noua tendinta in materie de organizare de evenimente.

Ideea bicicletelor multifunctionale sunt raspunsul prompt la cererea din piata. Hamburger Bike, de exemplu, are o autonomie de opt ore, timp in care bucatarul Jubile Catering gateste diverse combinatii de carne. Bicicleta este dotata cu o plita pe care sunt gatiti burgerii din vita sau curcan si o statie unde preparatul poate fi personalizat dupa gustul invitatilor.

Conceptul Ice Cream Bike integreaza design-ul elegant, usor retro, al bicicletei cu un bar de inghetata realizata artizanal de catre specialistii Jubile Catering. Invitatii au libertatea de a-si crea propria inghetata. Aceeasi diversitate o regasim si la Salad Bar, unde toate ingredientele necesare unei salate sunt expuse intr-un design functional si atractiv.

Tot pentru sezonul cald, Jubile Catering a lansat Lemonade Bar. Conceptul include un dispenser special pentru limonada, incadrat intr-un decor completat de cosuri cu fructe proaspete.

Toate aceste servicii pot fi comandate ca parte a pachetului Garden Party, fiind insotite de specialistii Jubile Catering si consultanta necesara.

Galerie Foto

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE