Business Companii Stiri

Piața corpurilor de iluminat pentru birou, în creștere cu 15%

mai 24, 2021 < 1 min

Piața corpurilor de iluminat pentru birou, în creștere cu 15%

Reading Time: < 1 minut

În contextul sistemului de work from home din ultimul an și al menținerii unui sistem hibrid pe termen mediu, se estimează o creștere de 15% pentru corpurile de iluminat pentru birou, potrivit unui raport Eglo Leuchten, filiala locală a grupului austriac. În ultimul an compania a investit în digitalizare și perfecționarea platformei online, vânzările crescând cu 200% în perioada aprilie 2020-aprilie 2021.

Cu o cifră de afaceri de 5,9 milioane de euro anul trecut, planul nostru pe termen mediu este să deschidem magazine proprii în toate orașele cu peste 200.000 de locuitori, având în vedere un apetit în creștere pentru produse calitative de design interior pe piața românească”, spune Cătălin Dumitrașcu, General Manager, Eglo România.

Investiții de 10 milioane de euro

Compania intenționează să abordeze segmentul Business to Business cu soluții personalizate care îmbină designul și funcționalitatea. ”Putem deservi dezvoltatorii de parcuri logistice cu soluții de iluminat industrial pentru hale, precum și investitorii în proiecte de birouri sau clădiri comerciale cu soluții spectaculoase de iluminat interior și exterior, respectând cele mai performante cerințe de proiectare” mai spune Cătălin Dumitrașcu.

Shop-in-shop

În 2019, Eglo Leuchten a inaugurat primul magazin de tip Shop-in-Shop în Brașov. Acest concept a fost implementat în magazinele partenerilor din Râmnicu Vâlcea, Slatina, Oradea, Suceava și Galați. În 2020, compania a inaugurat un showroom în Sibiu, cu o suprafață de 180 mp.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: