Companii Stiri

Nicolae Trofin, membru în Directoratul companiei Signal Iduna România

23 iul. 2020 2 min

Nicolae Trofin, membru în Directoratul companiei Signal Iduna România

Reading Time: 2 minute

Compania de asigurări Signal Iduna România îl numește pe Nicolae Trofin în calitate de nou membru în Directoratul companiei. Acesta va fi responsabil de coordonarea activității Diviziei care include departamentele Client Service, Vânzări și Marketing. Alături de Nicolae Trofin, din Directoratul Signal Iduna România mai fac parte Tiberiu Maier (Președinte al Directoratului) și Mihaela Drugă (Membru al Directoratului).

Nicolae Trofin va continua extinderea segmentelor de asigurări corporate și de asigurări individuale ale companiei, punând, totodată, accentul pe dezvoltarea de soluții personalizate și diversificate pentru atragerea și loializarea clienților.

„Sunt mândru să mă alătur unei companii al cărei model de business reprezintă o referință pentru piața de profil, atât ca standard al serviciilor oferite clienților, cât și ca mod de organizare. Faptul că împărtășesc aceeași viziune și spirit inovator cu ceilalți colegi din Board îmi oferă convingerea că împreună putem dezvolta soluții out of the box, care să răspundă provocărilor momentului, dar și nevoilor tot mai diversificate ale clienților. Iar acest lucru va contribui, cu siguranță, și la accelerarea ritmului de creștere a business-ului, atât pe segmentul de asigurări de sănătate individuale, cât și corporate”, spune Nicolae TROFIN, Membru al Directoratului Signal Iduna România.

Nicolae Trofin vine în echipa Signal Iduna cu o experiență cumulată de peste 17 ani în domeniul financiar și cel al telecomunicațiilor. În tot acest timp, a dezvoltat strategii de business inovatoare, a format echipe puternice, pregătite să aducă plus valoare companiilor și a construit relații de parteneriat pe termen lung cu clienții. 

Pentru fiecare societate în care a activat, Nicolae Trofin a contribuit în mod semnificativ la obținerea unor rezultate remarcabile, vizibile prin cifrele financiare raportate. Întors de curând din Dubai, unde a lucrat pentru un jucător important din domeniul telecomunicațiilor, a reușit să contribuie la creșterea satisfacției clienților și a vânzărilor prin strategiile de piață propuse și aplicate. 

Desemnarea lui Nicolae Trofin în această funcție reprezintă pentru companie obținerea unui avantaj competitiv. Astfel, întreg know-how-ul specific pe care îl va aduce din experiența națională și internațională, dar și din alte industrii, va ajuta compania să își mențină poziția de lider de piață pe segmentul asigurărilor de sănătate aferente activității de asigurări de viață, în funcție de volum și să diversifice oferta comercială.

Noua componență a Directoratului Signal Iduna România a venit ca urmare a numirii lui Mark Sigvard Osterloff, anterior Membru al Directoratului, la conducerea Diviziei Internaționale a Grupului Signal Iduna.

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format în 1999 prin fuziunea între Signal Versicherungen, Dortmund și Iduna NOVA Group, Hamburg. În prezent, Signal Iduna este prezentă în Germania, Polonia, Ungaria, Elveția și România.

Pe piața locală, operațiunile Grupului Signal Iduna au început în iunie 2008, având ca principală direcție asigurările private de sănătate, oferind totodată produse competitive și pe liniile de asigurări de viață și asigurări de accident.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: