Stiri Companii

PIATRAONLINE este în căutare de RockStars (P)

17 apr. 2018 2 min

PIATRAONLINE este în căutare de RockStars (P)

Reading Time: 2 minute

Iubim oamenii care iubesc ceea ce fac

Când te întâlnești cu un om căruia îi place ceea ce face, se simte.

Când lucrezi cu un om care se gândește la cariera sa pe termen lung, ai încredere.

Când le oferi oamenilor un loc de muncă plăcut și cu perspective pe termen lung, atunci creezi o echipă cu adevărat puternică.

Cu aceste gânduri a pornit și PIATRAONLINE la drum când a lansat platforma de recrutare online #HiringRockStars: cu dorința de a găsi oameni pasionați, îndrăzneți, hotărâți să creeze și să crească împreună cu compania.

LB 2537

Viitorilor angajați li se cere implicare și seriozitate, fără să li se răpească spriritul ludic. Li se oferă un birou  în cel mai modern showroom de piatră naturală,  un birou neconvențional, un spațiu conectat la toate noutățile din industrie. Și prietenia lui Dorel, motanul companiei, alături de care vor descoperi care sunt cele mai confortabile locuri de relaxare în pauze.

Cosmin Tudoran, Blogu lu` Otravă, Diana Mihăilă şi Ionuț Bunescu au vizitat biroul cu vedere spre viitor și oferă detalii în plus celor care vor să se alăture echipei PIATRAONLINE. Ei au experiementat pentru o zi job-urile disponibile în cadrul companiei: de la reprezentant vânzări, consilier sau agent call center.

Și, pentru a arăta încă o dată că PIATRAONLINE este mai mult decât furnizorul de piatră naturală, cu cel mai mare pavilion expozițional din România, showroom-ul din Aleea Teișani nr.137A a devenit și platou de filmare în adevăratul sens al cuvântului. Mariana Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE, a dat startul seriei de emisiuni LIVE numită Inspiring Stories, prin care își dorește să aducă în prim plan povești inspiraționale ale profesioniștilor din jurul nostru.

Este încă un mod prin care își doresc să arate că iubesc oamenii care iubesc ceea ce fac, să inspire oameni pasionați care să contribuie la proiecte frumoase alături de companie.

Mai multe detalii puteți afla chiar de aici

Pavilion Expozitional PIATRAONLINE 3

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: