fbpx
Companii Stiri

Pizza Hut Delivery – investiție de 200.000 de euro într-o nouă unitate

04/07/2017

author:

Pizza Hut Delivery – investiție de 200.000 de euro într-o nouă unitate

Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în București, în urma unei investiții de peste 200.000 euro.

Locația inaugurată se află în incinta Mega Center, are o suprafață de 150 de metri pătrați și deservește zona aferentă sectorului 5 al Capitalei. Odată cu lansarea acestei noi unităţi, Pizza Hut Delivery a generat peste 20 de noi locuri de muncă şi ajunge la 13 locaţii aflate în Bucureşti şi în ţară, arată compania, într-un comunicat de presă.

”Ne bucurăm să anunțăm deschise porţile celei mai noi locații Pizza Hut Delivery, în sectorul 5 din București. Suntem încrezători în planurile noastre de extindere, iar această inaugurare devine, așadar, încă o realizare importantă. Începând de astăzi, îi așteptăm pe iubitorii de pizza din zona de sud-vest a Bucureştiului să se bucure de varietatea de rețete și produse autentice Pizza Hut Delivery”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE