BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Prefera Foods își face magazin online

7 mai 2020 2 min

Prefera Foods își face magazin online

Reading Time: 2 minute

Prefera Foods, companie deținută de Raul Ciurtin, care are în portofoliu gamele de produse „Capricii și Delicii”, „Atelier Mediaș” și „de Azi” lansează magazinul online www.bacaniacudelicii.ro.

Noul magazin online comercializează toate produsele din gama premium „Capricii și Delicii”, fie că vorbim despre delicioasele sortimente de salată de vinete și zacuscă, ori despre pate-uri și ciorbe. Nu lipsesc nici conservele de carne și mâncare gătită, precum și produsele din gama „Atelier de Mediaș”, anunță compania, într-un comunicat de presă.

„Consumatorii produselor noastre și-au manifestat, de mai mult timp, dorința de a ne găsi și în mediul online, nu doar în rețelele de magazine cu care colaborăm în mod frecvent. Magazinul online www.bacaniacudelicii.ro este rezultatul firesc al adaptării la nevoile și dorințele clienților, mai ales în contextul actual. Cu toții vrem să fim în siguranță, să îi protejăm pe cei dragi și nu numai și astfel căutăm alternative pentru modul tradițional de a face cumpărături”, spune Celina Condorovici, director de marketing al Prefera Foods.

Produsele comandate pot fi livrate prin curier oriunde în țară. La comenzile de minimum 150 lei, livrarea este gratuită. Plata se face online, exclusiv prin card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro) printr-o platformă securizată ce folosește tehnologia 3D secure.

Donații pentru cei care au nevoie de sprijin

Producătorul român anunță și lansarea unei campanii de solidaritate, „Împarte delicii celor dragi”, în cadrul căreia vor fi livrate 1.000 de pachete gratuite celor care au nevoie de ajutor în această perioadă.

„Ne dorim ca primele o mie de comenzi primite pe www.bacaniacudelicii.ro să fie o rază de speranță pentru cei care au nevoie. Oricine face o comandă de minimum 40 de lei are posibilitatea de a nominaliza, la finalul comenzii, o persoană despre care știe că are nevoie de ajutor în această perioadă. Iar în timp ce clienții noștri se bucură de produsele comandate, cei pe care i-au nominalizat primesc, direct la adresa indicată, unul dintre cele 1.000 de pachete gratuite „Cutia cu delicii”, pe care noi le-am pregătit pentru această campanie”, explică Celina Condorovici.

Antreprenorul Raul Ciurtin a preluat pachetul majoritar al Prefera Foods în 2017, și tot atunci compania a trecut printr-un proces de restructurare și modernizare a portofoliului. În 2019, cifra de afaceri a Prefera Foods a fost de peste 57 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: