BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

Produsele Cărturești se vând și pe Vivre.ro

2 iun. 2020 < 1 min

Produsele Cărturești se vând și pe Vivre.ro

Reading Time: < 1 minut

Retailerul online de mobilier și decorațiuni Vivre anunță că primește în ecosistemul platformei sale produsele retailerului Cărturești, ca parte a inițiativei #împreună, la care sunt invitați să se alăture și alți retaileri, atât online cât și offline. 

Gama disponibilă pe Vivre.ro (pe site și prin intermediul aplicației), începând cu 3 iunie, va include produse din mai multe categorii: cărți, ceaiuri, produse gourmet, accesorii de lifestyle și papetărie.

”Am lansat campania #împreună pentru a veni în sprijinul tuturor retailerilor tradiționali. Încă de la momentul declanșării crizei sanitare, am adaptat platforma Vivre pentru a susține companiile din România, dar și pentru a le oferi clienților posibilitatea de a accesa produsele pe care și le doresc,” declară Iulian Vegheș, VP of Marketing, Vivre.

“Credem că parteneriatul cu Vivre va aduce valoare pentru toată lumea, este un act de solidaritate într-un context dificil, care sperăm că ne va ajuta să depășim cu bine această perioadă de incertitudine,” declară Iulia Teliban, Marketing Manager, Cărturești.

Foto: © Lenutaidi | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: