Lifestyle Stiri

Programul Rabla pentru ceasuri

21 feb. 2020 < 1 min

Programul Rabla pentru ceasuri

Reading Time: < 1 minut

Știați că românii aruncă la gunoi, în medie, o dată la doi ani, un ceas pe care nu îl mai poartă, după ce, în prealabil, îl păstrează într-un sertar, unde bateria se scurge eliberând metale grele în atmosferă și în canalizare? Cele mai multe pot fi recuperate, iar componentele lor nocive pentru mediu pot fi reciclate.

În acest context, retailerul online WatchShop.ro a lansat ce-a de-a șasea ediție a programului Noul Ceas, echivalentul Rabla în orologerie.

Programul Noul Ceas 2020 se derulează în perioada februarie-octombrie, în limita stocului disponibil, și retailerul estimează că va vinde ceasuri de peste 100.000 de lei în campania din acest an. Clienții participanți în campanie primesc un discount de 200 de lei la achiziția unui model nou. Valoarea medie a unui ceas nou vândut în program este de 700 lei. Peste 10 branduri, inclusiv dintre cele aduse în exclusivitate de WatchShop.ro în România, precum Accurist, Sekonda, Ingersoll fac parte din oferta actualei ediții. 

WatchShop.ro se așteaptă să colecteze peste 150 de ceasuri de mână vechi, ediția din aceste urmând să fie cea mai mare de până acum. În edițiile anterioare, WatchShop.ro a colectat și reciclat peste 350 ceasuri de mână. Produsele vechi strânse în campanie sunt reciclate de Indeco și Recobat, parteneri în acest program. 

Cel mai cumpărat produs de către clienții WatchShop.ro care au participat până acum în acest program a fost Ceas Sekonda CLASSIC 1649 Dual Time, ceas bărbătesc, la prețul mediu de 495 de lei.

Clienții WatchShop.ro pot face achiziții direct din site, dar și de la showroom-ul din Banu Manta nr. 60 și magazinul offline din AFI Cotroceni, ambele din București, cât și de la rețeaua de parteneri din țară. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: