Business

Proiect imobiliar de 70 de milioane de euro în nordul Bucureștiului

feb. 17, 2020 2 min

Proiect imobiliar de 70 de milioane de euro în nordul Bucureștiului

Reading Time: 2 minute

Șase clădiri de cinci etaje întinse pe o suprafață de aproximativ 11.500 mp vor forma proiectul rezidențial WIN Herastrau, situat în zona Șoseaua Nordului – Cartierul Francez, a cărui valoare este estimată la 70 de milioane de euro.

PSC Group a selectat BTD Construct ca Antreprenor General al proiectului rezidential. Primele cinci imobile ale complexului WIN Herăstrău includ 252 de apartamente 2-5 camere, iar al șaselea, pentru care terenul a fost achiziționat suplimentar la finele anului 2019, adaugă 50 de apartamente.

Apartamentele vor avea înălțime utilă de 2,75 m și zone vitrate largi. Printre facilitățile complexului se numără două niveluri de parcare subterană pentru proprietari și vizitatori, doua zone pentru sport-fitness, loc de joacă pentru copii indoor și outdoor, zonă pentru servicii de curățătorie a articolelor de îmbrăcămite, zonă de servicii de spălare auto.

Până în acest moment au fost vândute 101 apartamente din totalul de 302 apartamente și există negocieri avansate pentru vânzarea integrală a uneia dintre clădiri, dar și pentru alte 30 apartamente către clienți individuali.

PSC Group este un business de familie cu capital 100% românesc, cu experiență de aproape 30 de ani pe piața de construcții și pe cea imobiliară. Grup include opt companii ce toate serviciile și nevoile pietei imobiliare: PSC Contractor & Developer (dezvoltare proiecte imobiliare), PSC Consulting & Engineering (consultanță tehnică), PSC Property Management (property management), WIN Impex (fabrică de tâmplarie PVC și aluminiu și dezvoltare proiecte imobiliare), Metrik Arhitecti Asociati (arhitectură & design interior), Vision Energy Partners (project management), Professional Consulting Engineers (proiectare rezistență), Heritage Estates (dezvoltare proiectare imobiliare).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: