Marketing Stiri

Project Agora: reteua publisherilor premium

20 iun. 2014 < 1 min

Project Agora: reteua publisherilor premium

Reading Time: < 1 minut

Mediafax, Ringier si ThinkDigital, in colaborare cu TailWind, vor lansa in toamna acestui an “Project Agora”, o retea de market places ale publisherilor din CEE, SEE si MENA.

Proiectul este detinut si operat de TailWind, va fi sustinut de AppNexus si are drept misiune crearea unor site-uri de incredere, care vor aduce valoare adaugata advertiserilor, asigurand in acelasi timp protejarea intereselor publisherilor locali.

Cei trei jucatori reprezinta impreuna peste 75 de siteuri premium, care realizeaza peste 450 milioane de afisari lunare, “atingand”, in acelasi interval, aproximativ 4 milioane de romani (conform celui mai recent val de audienta realizat de BRAT prin SATI).

“Publisherii locali continua sa fie cel mai mic soldatel al unui aprig razboi monopolizat de catre giganti internationali. In timp ce advertising-ul digital este intr-o continua crestere, share-ul jucatorilor locali a stagnat sau este in scadere. Aliantele publisherilor au inflorit in intreaga lume, datorita faptului ca pot oferi unica modalitate prin care companiile demedia locale isi pot recapata market share-ul si isi pot recastiga independenta strategica”, a comentat Odysseas Ntotsikas, Fondatorul si Managing Directorul TDG, pe parcursul ICEEfest 2014.

TailWind este parte a TDG si isi propune sa simplifice prin tehnologie complexitatea din business-ul digital si sa creasca veniturile publisherilor, advertiserilor si ale agentiilor de media cu ajutorul unor solutii automatizate si bazate pe date relevante. TailWind este, de asemenea, partener AppNexus in peste 30 de tari din CEE&MEA si al Sizmek in CEE.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: