Business Stiri Tech

Bonusuri cu trafic de internet pentru clienții Orange PrePay

14/04/2020 < 1 min read

Bonusuri cu trafic de internet pentru clienții Orange PrePay

Reading Time: < 1 minut

Clienţii Orange care activează în perioada 14 aprilie – 9 iunie 2020 o opţiune PrePay de minimum 5 euro credit vor fi recompensaţi automat cu 50 GB bonus, valabili pentru o perioadă de 30 de zile de la activare. 

Noua ofertă PrePay permite clienţilor să trimită „îmbrăţişări” virtuale din contul lor My Orange cu ajutorul personajelor Millidge şi Doig. Atât cel care trimite „îmbrăţişări”, cât şi cel care primeste vor fi recompensați cu câte 10 GB bonus pentru 100 de zile, dacă au un număr Orange PrePay activ. Orice client Orange poate participa la campanie, însă abonații Orange pot doar să primescă şi să trimită „îmbrăţişări” fără a beneficia de bonus. Indiferent câte mesaje vor fi trimise, se pot cumula maxim 50 GB pe durata campaniei, reprezentând 5 bonusuri a câte 10 GB fiecare.

În plus, până pe 28 aprilie, clienţii care aleg să reîncarce cartela PrePay cu minimum 5 euro credit din My Orange, beneficiază de 10% credit înapoi în contul lor. Acesta poate fi folosit pentru trafic de net, apeluri şi mesaje naţionale sau pentru activarea unei optiuni.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă