fbpx
Lifestyle Stiri

Pura Vida huts, dedicate brandurilor care ies din tipar1 min

24/04/2019 < 1 min read

Pura Vida huts, dedicate brandurilor care ies din tipar1 min

Reading Time: < 1 minut

Tudor Maxim, un antreprenor activ, recunoscut pentru proiecte care se disting prin originalitate, împlineste 14 ani de la lansarea business-ului Elevate, prima agenție de publicitate neconvențională în lifturi din România. Prezent în peste 3000 de lifturi de blocuri, clădiri de birouri și hoteluri, din 27 de orașe ale României, proiectele au devenit tot mai diverse și mai neconveționale, ieșind din lift, în recepțiile și parcările clădirilor din portofoliu.

Tudor lansează acum Pura Vida huts. Pentru prima oară în România vor fi reunite într-un portofoliu generos vanuri retro, rulote vintage, mașini de epocă, campere retro și tiny houses, cu oportunități foarte bune de valorificare în evenimente, reclame sau ședinte foto.

“Credem că, atât Elevate, cât și Pura Vida Huts, sunt două motive foarte bune să organizăm o petrecere retro, pe malul lacului Herăstrău, dedicată pieței de marketing, creatorilor de conținut și jurnaliștilor”, spune Tudor Maxim.

Retro Party by the lake este petrecerea dedicată creatorilor de conținut. Decorul va fi format din vanuri restaurate, ca VW T2, Renault Estafete, VW t3 retro camper, un hobbit house pe roți, unic în Europa. Priveliștea va fi întregită și de câteva mașini de epocă ce vă vor plimba prin parc, precum un Fiat 500 din 1969, ce aduce zâmbete peste tot pe unde e văzut.

Evenimentul este privat, iar accesul se face pe baza înscrierii. Așadar, așteptăm înregistrările voastre! 

Facebook event https://www.facebook.com/events/329619937756551/ 

Dress code, casual business, cu un strop de retro, Get ready for an Insta retro vibe!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *