Business Companii Stiri

Radisson lansează soluții hibride pentru camere de hotel și săli de conferință

2 oct. 2020 < 1 min

Radisson lansează soluții hibride pentru camere de hotel și săli de conferință

Reading Time: < 1 minut

Grupul Radisson lansează o serie de soluții hibride pentru camere de hotel și săli de conferință adaptate noului context. Acestea implică un sistem de conferințe de imagine, sunet și video, ecrane duale, clicker de prezentare fără fir, conexiune la internet de mare viteză și multe altele. Pentru oferirea acestor servicii, Radisson Hotel Group colaborează cu  Zoom, iar echipele specializate de evenimente  vor ajuta clienții să livreze aceste evenimente de la întâlniri hibride pe mai multe site-uri până la difuzarea evenimentelor, asigurându-se că evenimentele sunt cu o execuție impecabilă și fără probleme audio- video.

În ceea ce privește camerele hibride, acestea oferă conectivitate ușoară la dispozitivele cu ecran secundar, facilități de videoconferință, tastatură fără fir, mouse și difuzor, servicii de imprimare, articole de papetărie, cafea și ceai nelimitate, acces la facilități de wellness etc.

Soluțiile hibride ale Radisson Hotel Group sunt disponibile în prezent în 50 de hoteluri, inclusiv Radisson Blu Hotel București,

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: