Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank a lansat serviciul cash-back în benzinăriile Rompetrol

iul. 1, 2020 < 1 min

Raiffeisen Bank a lansat serviciul cash-back în benzinăriile Rompetrol

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank în parteneriat cu Rompetrol Downstream au lansat  serviciul cash-back (eliberare de numerar la comerciant) în stațiile Rompetrol, prin POS-urile băncii. Prin acest serviciu, un client poate solicita să retragă de pe card numerar în limita a 200 lei, atunci când face cumpărături în benzinariile Rompetrol și plătește prin card, la POS Raiffeisen Bank.

Pentru a putea solicita avans numerar la POS cardul trebuie să aibă activă această funcționalitate de la banca emitentă. Toate cardurile emise de Raiffeisen Bank, inclusiv cele înrolate în wallet-uri cum ar fi RaiPay, au activată aceasta funcționalitate, arată banca, într-un comunicat de presă.

Beneficiile acestui serviciu pentru deținătorii de carduri sunt: simplitate, rapiditate, comision 0 la retragere numerar și evitarea unui drum la bancomat, pentru extragere sume de până la 200 lei.

Raiffeisen Bank și Rompetrol Downstream nu percep nici un comision pentru operațiunile de eliberare de numerar realizate în stațiile Rompetrol. Se poate solicita cash-back doar atunci când se face plata prin card pentru achiziția de carburant sau a unui bun/serviciu oferit în magazinul și restaurantul Hei.

Serviciul este disponibil la nivel național, în toate cele 158 de benzinarii Rompetrol.

foto: © Sonerbakir | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: