Companii Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank lansează R-Flex, platformă de schimb valutar pentru companii

mai 17, 2021 < 1 min

Raiffeisen Bank lansează R-Flex, platformă de schimb valutar pentru companii

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank a lansat platforma R-Flex pentru companiile care au operațiuni de schimb valutar în activitatea curentă.

Serviciile platformei sunt disponibile pentru clienții persoane juridice ai Raiffeisen Bank, pe baza înregistrării. R-Flex se adresează importatorilor și exportatorilor, companiilor din domeniul energetic sau de trading de cereale, telecom, transporturi, construcții și imobiliare, industrie farmaceutică și nu numai.

R-Flex oferă clienților păși ușor de parcurs, cotații competitive în timp real, un panou de comanda pentru tranzacții și conturi, dar și o interfață personalizabilă.

Dezvoltarea platformei s-a făcut după o analiză a pieței de către echipa băncii din zona de Trezorerie și Piețe de Capital, pentru a afla direct de la utilizatori care sunt componentele pe care un produs online de tranzacționare ar trebui să le acopere. Au fost identificate astfel funcționalități neacoperite încă în piață de către soluțiile similare existente.

“Ne-am dorit ca interacțiunea client-banca, atunci când ne referim la tranzacționarea cursului valutar, să se concretizeze în interiorul unei platforme care poate să ofere siguranță, să fie ușor de folosit, accesibila de oriunde, oricând și cu cotații competitive. Pe parcursul anului trecut am construit de la zero, împreună cu clienții noștri, aplicația pentru clienții companii.” 

Mihai Lazăr, director vânzări trezorerie, Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank România are peste 20 de ani de activitate pe piața bancară locală și peste 2,2 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are peste 4.800 de angajați, 330 de agenții în toată țara, 720 de ATM-uri, 393 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și o rețea de peste 24.500 de POS-uri.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: