Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank lansează un credit imobiliar cu dobândă fixă

8 nov. 2016 < 1 min

Raiffeisen Bank lansează un credit imobiliar cu dobândă fixă

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank lansează creditul imobiliar în lei, cu dobândă fixă în primii 7 ani (dobânda 5,25% pe an pentru clienții de casă; 5,5% pentru clienții standard) și avans pornind de la 20%.

Produsul poate fi acordat și cu dobândă variabilă, pentru clienții care solicită acest tip de dobândă (ROBOR la 3 luni + 3% pentru clienții de casă; ROBOR la 3 luni + 3,25% standard), arată banca, într-un comunicat de presă.

Noul credit imobiliar este oferit în toate agențiile Raiffeisen Bank, însă cu un avans diferențiat, ținând cont de indicatorii imobiliari și economici ai zonei: dinamica pieței imobiliare, concentrarea de proiecte imobiliare, potențialul de creditare, nevoia de credite etc.

Orașele mari și nu numai, cele care cumulează în cea mai mare măsură factorii menționați mai sus, beneficiază de un avans de 20% pentru creditele acordate până la 30 de ani. Avansul maxim solicitat de bancă poate ajunge la 45%, iar perioada maximă pe care se poate acorda creditul este de 30 de ani. Suma acordată este între 5000 și 300.000 de euro, echivalent în lei. 

 “Ne-am preocupat să găsim o soluție de creditare imobiliară în așa fel încât să protejăm și clienții și banca de riscurile care pot apărea în contextul legislativ și economic actual”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte Aria Retail, Raiffeisen Bank.

„Posibilitatea de a avea dobândă fixă timp de 7 ani protejează clientul în toată această perioadă de variațiile dobânzii, ținând cont că ROBOR e la un minim istoric acum. În același timp, ne-am preocupat să oferim clienților o alternativă viabilă la creditul Prima Casa”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte Aria Retail, Raiffeisen Bank.

 Informații despre noul credit imobiliar, împreună cu lista localităților în care se solicită avansul minim de 20%, găsiți pe site-ul băncii https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/credite/credite-imobiliare/credit-imobiliar/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: