Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank, parteneriat cu Agrii România pentru susținerea fermierilor români

24 iun. 2020 2 min

Raiffeisen Bank, parteneriat cu Agrii România pentru susținerea fermierilor români

Reading Time: 2 minute

Raiffeisen Bank a încheiat un parteneriat cu compania Agrii pentru a facilita accesul fermierilor la produse și servicii financiare dedicate domeniului agricol: operațiuni bancare uzuale, credite pentru capital de lucru sau pentru investiții, acces la serviciul digital Rhiza (soluții digitale pentru ferme, asistență tehnică etc), dar și la produse de asigurare specifice.

În acest fel atât clienții băncii care activează în domeniul agricol, cât și cei care fac parte din comunitatea Agrii pot beneficia de sprijin valoros adaptat nevoilor lor, arată banca, într-un comunicat de presă.

“Parteneriatul nostru cu Agrii România este efectul unei sinergii firești între un grup financiar – bancar cu o ofertă completă și un grup recunoscut pentru inovație în agricultură, performanță și soluții de calitate, inclusiv digitale. În această formulă asigurăm fermierilor toate resursele necesare, începând de la pasul zero: semințe, produse pentru protecția plantelor, îngrășăminte, combustibili, tehnologii prin serviciul digital Rhiza, continuând cu asigurarea recoltei, pachetele de cont curent pentru operațiuni bancare, finanțări și resurse pentru investiții și dezvoltare. Practic, obiectivul nostru este să oferim clienților noștri un sprijin permanent, să-i ajutăm să privească cu încredere spre viitor”, a declarat Raluca Nicolescu, director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank

“Considerăm foarte importantă dezvoltarea parteneriatului cu fermierii și ne dorim să le oferim produse și servicii care să-i ajute în administrarea fermelor, mai ales că știm cu toții că în agricultură, atât achiziția de inputuri cât și realizarea de lucrări agricole, nu suportă niciodată amânare. Înțelegem activitățile fermierilor noștri, le susținem, și împreună cu Raiffeisen Bank, am venit cu cel mai benefic pachet financiar de pe piață agricolă, pentru finanțarea și dezvoltarea fermelor. Prin acest parteneriat, dedicat exclusiv fermierilor noștri, întărim, din nou, faptul că Agrii România nu este doar un simplu furnizor de inputuri, ci un sprijin, oferindu-le ”uneltele” necesare pentru a face o agricultură responsabilă și profitabilă. Prin echipa noastră de vânzări vom oferi consultanță fermierilor, care doresc să acceseze acest produs bancar”, a spus Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: