Management Stiri

Recunoastere europeana pentru Teamnet

17/09/2015 < 1 min read

Recunoastere europeana pentru Teamnet

Reading Time: < 1 minut

Cresterea cu 30% a afacerilor aduce grupul Teamnet in prestigioasa competitie “European Business Awards”

Teamnet, unul dintre principalii integratori IT din regiune a fost nominalizat campion national pentru Romania la European Business Awards, in categoria “The ELITE Award for Growth Strategy of the Year”. Recunoasterea a fost acordata pentru strategia de dezvoltare a companiei, care a sustinut o crestere cu aproape 30% a cifrei de afaceri consolidate inregistrate de Teamnet anul trecut. In 2014, cifra de afaceri a companiei a fost de 93 de milioane de euro.

Inovatia si performantele de business sunt principalele criterii de nominalizare a Campionilor Nationali din cadrul competitiei. Prestigiosul concurs se desfasoara anual la nivel european, cu sprijinul liderilor din sfera de business si a reprezentantilor din mediul academic si politic. Teamnet a inregistrat o evolutie accelerata in ultimii ani si s-a remarcat la nivel regional prin numeroase proiecte inovatoare, care au ca scop comun transformarea societatii prin tehnologie in industrii diverse precum agricultura, transport, sanatate, mediu, energie sau utilitati. Compania investeste anual peste 10% din cifra de afaceri in proiecte ample de cercetare si dezvoltare precum cele in robotica industriala, tehnologia NFC si gestionarea situatiilor de urgenta la nivel european.

“Strategia de dezvoltare a Grupului Teamnet a contribuit la extinderea sustenabila si la generarea inovatiei pe zonele cheie ale companiei. Anul trecut, Teamnet a inregistrat pasi importanti si a realizat investitii semnificative pentru dezvoltarea si consolidarea operatiunilor, atat in termeni de solutii tehnologice si portofoliu de clienti din numeroase industrii importante, precum si in ceea ce priveste prezenta Grupului la nivel regional. Suntem onorati sa reprezentam din nou Romania la European Business Awards si ne propunem sa continuam cu planuri si obiective la fel de ambitioase si in viitor”, spune Bogdan Padiu, CEO al Teamnet Group.  

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă