fbpx
Lifestyle

Remy Martin lanseaza Coeur de Cognac in Romania

25/03/2013

author:

Remy Martin lanseaza Coeur de Cognac in Romania

<p>  </p> <p> Casa Remy Martin a introdus coniacul Coeur de Cognac pe piata din Romania incepand cu luna martie, adresandu-se astfel consumatorilor mai putin familiarizati cu categoriile acestei bauturi. Varsta medie a noului coniac este situata intre XO (Extra Old) si VSOP (Very Superior Old Pale), insa aceasta a fost omisa intentionat pe eticheta, cu scopul de a inlesni identificarea bauturii de  consumatorii mai putin initiati in diferentierea categoriilor de coniac.</p> <p>  </p> <p> Bauturile distilate utilizate in amestecul Coeur de Cognac provin din productiile celor mai bune podgorii Remy Martin, din inima regiunilor Petite Champagne si Grande Champagne, zone ideale pentru cultivarea si producerea strugurilor Ugni Blanc, Colombard si Folle Blanche.</p> <p>  </p> <p> “In termeni de aroma, ne-am straduit sa evidentiem esenta fructelor coapte in soarele verii, iar in ceea ce priveste textura, ne-am concentrat pe reliefarea senzatiei de catifelare care echilibreaza temperamentul dur al alcoolului”, explica Pierrette Trichet, cellar master la Remy Martin.</p> <p>  </p> <p> Coeur de Cognac este creat pe baza unui proces lent, iar vasele de mici dimensiuni sunt folosite pentru a aduna si proteja aromele si proprietatile onctuoase ale strugurilor copti. Coniacul este apoi invechit in butoaie mici de stejar.</p> <p>  </p> <p> Celebrul producator cunoscut pentru atitudinea conservatoare alege astfel sa intre pe o noua nisa, aceea a consumatorului mai putin familiarizat cu categoriile bauturii. Coeur de Cognac este recomandat spre a fi servit atat ca aperitiv, cat si ca la sfarsitul unei zile pline.</p> <p>  </p> <p> Povestea Casei Remy Martin a inceput in anul 1724 si coincide cu istoria unei familii de viticultori. Unul dintre secretele coniacului produs de Remy Martin este solul regiunilor Grande Champagne si Petite Champagne, ideal pentru cultivarea soiurilor de struguri folositi in productia de coniac.</p>

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE