Lifestyle Stiri

Renault lansează precomenzile pentru noul Captur E-TECH Plug-in Hybrid

10 aug. 2020 2 min

Renault lansează precomenzile pentru noul Captur E-TECH Plug-in Hybrid

Reading Time: 2 minute

Noul Renault Captur E-TECH Plug-in Hybrid este disponibil la precomanda în rețeaua de agenți Renault, în versiunea Intens. Primii 50 de clienți primesc și o trotinetă electrică Leader R.S. și o cască de protecție cadou.

SUV-ul de segment B, lansat oficial la începutul acestui an, are priză de încărcare și o baterie litiu-ion de mare capacitate, care-i oferă o autonomie electrică de peste 45 km în regim mixt și de până la 65 km în mediul urban.

VERSION E3 – CONSOLE FLOTTANTE AVEC E-SHIFTER ET BADGE E-TECH

Sistemul E-TECH combină un propulsor pe benzină de 1,6 litri de generație nouă cu două motoare electrice și o cutie de viteze inovatoare multimodală fără ambreiaj. Combinația are la bază experiența Renault în domeniul vehiculelor electrice și experiența mărcii din Formula 1.

De asemenea, sistemul E-TECH alege automat modul cel mai potrivit pentru fiecare situație, optimizând emisiile, utilizarea combustibilului și încărcarea bateriei la decelerare și frânare, garantând, în același timp, performanță de top.

Prețul pentru versiunea disponibilă este de 28.800 de euro (TVA inclus) și beneficiază de oferta de credit RCI Bank pentru persoane fizice de 99 de euro/lună (TVA inclus). Lista completă a prețurilor și versiunilor va fi anunțată până la finalul anului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: