BizRemote by certSIGN CSR Stiri

SALVEAZĂ-i PE SALVATORI – o campanie pentru personalul medical

31 mart. 2020 < 1 min

SALVEAZĂ-i PE SALVATORI – o campanie pentru personalul medical

Reading Time: < 1 minut

Cluburile Rotary din București, care fac parte din Districtul 2241 România și Republica Moldova, au inițiat o campanie de strângere de fonduri cu scopul de a proteja sănătatea medicilor, a asistenților medicali, a infirmierilor, a laboranților și a celor care lucrează pe ambulanțe.

Deja s-au strâns și donat echipamente de peste 60.000 euro,  care au fost direcționate până acum către spitale atât din București-Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, Spitalul Clinic Colentina, Spitalul de Urgență București- dar și în țară, Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov și Spitalul de Urgenţă Petroşani.

Cum te poți implica? Contribuind cu donații pentru protecția personalului medical împotriva îmbolnăvirii lor. Donațiile se pot face online pe website-ul www.salveaza.org.

„Rotary International este o organizație reprezentativă pentru societatea civilă, cu un rol activ de peste 115 ani în a sprijini sistemul sanitar și populația. Împreună trebuie să arătăm că suntem mai puternici dacă acționăm în spiritul binelui general și de aceea, orice contribuție a fiecăruia dintre noi pe www.salveaza.org este un pas spre a înfrânge virusul COVID-19″, spune Dumitru Prunariu, membru Rotary.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: